Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Catfish and The Bottlemen - Twice

Britanicii de la Catfish and The Bottlemen au lansat videoclipul piesei „Twice”. Noul material video filmat alb-negru, îi pun în prim plan pe membrii trupei care aduc energie și riff-uri puternice de chitare într-un studio.

Noul single este extras de pe noul album al trupei, „The Ride”, care a fost lansat în luna mai a acestui an. Noul material video, în stil alb-negru, a fost realizat de Jim Canty.

Trupa britanică de indie a anunțat o serie de date pentru următorul turneu din America, cel care va începe la mijlocul lunii septembrie și va dura până la sfârșitul lunii octombrie. Catfish and the Bottlemen vor cânta și în cadrul festivalurilor Life Is Beautiful și Austin City Limits Music.

Catfish and the Bottlemen e o trupa britanică de indie, care s-a format în Llandudno, Wales, în anul 2007. Albumul lor de debut, The Balcony, a ajuns pe locul 10 în topul UK Albums. Trupa a susținut concerte în Marea Britanie, Europa, America de Nord și Australia. De asemenea, au făcut parte din numeroase festivaluri, printre care și Glastonbury, Latitude, Reading and Leeds, T in the Park, Governors Ball și Bonnaroo. Trupa a câștigat în februarie 2016, primul premiu Brit pentru British Breakthrough.

Conform The Guardian, sound-ul și imaginea trupei este mai mult decât "old-fashioned", impresia fiind sugerată încă de la auzul numelui formației. În plus, susțin criticii publicației, faptul că nu au prins deloc gustul pentru "curentul hipsteresc" este pentru ei un motiv de mândrie, expunându-se fără jenă în "simplitatea lor demodată".

Citește mai multe despre Catfish and the Bottlemen
Videoclipuri cu Catfish and the Bottlemen
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE