Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Catfish and the Bottlemen - Soundcheck

Trupa britanică de rock alternativ Catfish and the Bottlemen a lansat videoclipul noului single ”Soundcheck”. Piesa este extrasă de pe albumul ”The Ride”.

Catfish and the Bottlemen aduc briza indie rock tocmai din Llandudno, Wales. Conform The Guardian, sound-ul și imaginea trupei este mai mult decât "old-fashioned", impresia fiind sugerată încă de la auzul numelui formației. În plus, susțin criticii publicației, faptul că nu au prins deloc gustul pentru "curentul hipsteresc" este pentru ei un motiv de mândrie, expunându-se fără jenă în "simplitatea lor demodată".

Într-un interviu acordat în 2013, solistul Catfish and the Bottlemen declara că își dorește să poată lăsa o amprentă în industria muzicală, așa cum au făcut-o și alte trupe înaintea lor.

"Atunci când Libertines și Arctic Monkeys au ieșit din umbră, au scos pe piață ceva măreț, de impact. Îmi place ideea de a face asta la vârsta pe care o am acum, respectiv de a cânta muzică live și a-i face pe oameni să stea pentru o clipă cu capul în nori."

După un album de debut apreciat de critici în 2014, trupa se întoarce în 2016 cu cel de-al doilea material de studio, ”The Ride”. Discul va fi lansat pe 27 mai, până atunci fiind promovat single-ul ”Soundcheck”.

Tracklist ”The Ride” -  Catfish and the Bottlemen:

 1. '7'
 2. 'Twice'
 3. 'Soundcheck'
 4. 'Postpone'
 5. 'Anything'
 6. 'Glasgow'
 7. 'Oxygen'
 8. 'Emily'
 9. 'Red'
 10. 'Heathrow'
 11. 'Outside'

Citește mai multe despre Catfish and the Bottlemen
Videoclipuri cu Catfish and the Bottlemen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE