Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Caro Emerald - The Ghost Of You

Caro Emerald transportă publicul înapoi în timp cu un nou videoclip, ce poartă amprenta artistului grafic Roel Meijering și a art director-ului Donald Roos. Piesa promovată se numește ”The Ghost Of You” și este extrasă de pe cel mai recent EP al artistei, ”Emerald Island”.

The Ghost Of You” are versurile semnate de Vincent DeGiorgio și Guy Chambers, cunoscut în special pentru frecventele colaborări cu Robbie Williams. Piesa a fost produsă de David Schreurs și Jan van Wieringen, ca, de altfel, toate melodiile de pe ultimul EP al artistei.

”Emerald Island” a fost lansat în primăvara acestui an, având ca inspirație stilul muzical ”exotica”, popular în perioada anilor '50 și '60.

Tracklist ”Emerald Island” - Caro Emerald:

  1. "Tahitian Skies"
  2. "The Ghost of You"
  3. "Never Ever"
  4. "Exotic Flu"
  5. "Whatchugot"
  6. "The Dark"

Caro Emerald a debutat în 2009, cu celebra piesă “Back it Up”. Primul ei disc, ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, a ajuns rapid în playlistul radio-urilor europene, single-ul “A Night Like This” asigurându-i prezența în clasamentele muzicale internaționale. Albumul s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, distincție oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală.

Cel de-al doilea album, intitulat ”The Shocking Miss Emerald”, a apărut în 2013 și a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte ușor de reperat, în special datorită identității sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonorități retro, grooving jazz și cinematic tango, care readuc în prezent epoca de aur a Hollywood-ului.

Pe 28 februarie 2018, Caro Emerald va reveni la București, la 6 ani de la primul ei concert în România. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Citește mai multe despre Caro Emerald
Videoclipuri cu Caro Emerald
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE