Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Carly Rae Jepsen - Boy Problems

Carly Rae Jepsen a lansat videoclipul noului single ”Boy Problems”. Piesa este extrasă de pe albumul “E·MO·TION“, lansat în iunie 2015.

Artista canadiană Carly Rae Jepsen continuă promovarea albumului “E·MO·TION“ lansând un nou videoclip. ”Boy Problems” este piesa pentru care s-a filmat vizualul, acesta fiind inspirat de era disco pentru a fi în ton cu linia melodică. Clipul este regizat de Petra Collins, piesa fiind compusă de Carly în colaborare cu Sia și Greg Kurstin.

După succesul albumului ”KISS”, care a inclus hitul „Call me maybe”, Carly Rae Jepsen a lansat în iunie 2015 albumul „E-MO-TION”. Discul a fost apreciat de critici pentru sound-ul pop inspirat de perioada anilor '80. Primul single promovat de pe acest disc a fost „I really like you”, care s-a bucurat de un videoclip plin de culoare și umor, în care apare actorul Tom Hanks. Clipul a strâns pe YouTube peste 130 de milioane de vizualizări.

Tracklist “E·MO·TION“ - Carly Rae Jepsen:

 1. "Run Away with Me"
 2. "E•MO•TION"
 3. "I Really Like You"
 4. "Gimmie Love"
 5. "All That"
 6. "Boy Problems"
 7. "Making the Most of the Night"
 8. "Your Type"
 9. "Let's Get Lost"
 10. "LA Hallucinations"
 11. "Warm Blood"
 12. "When I Needed You"

Citește mai multe despre Carly Rae Jepsen
Videoclipuri cu Carly Rae Jepsen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE