Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Unde

La doar câteva zile de la lansarea videoclipurilor ”Acele” și ”Sună-mă”, Carla's Dreams revine cu un nou single, intitulat ”Unde”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Roman Burlaca.

Carla's Dreams pare să ignore strategiile de promovare standard, care presupun lansarea de single-uri cu o pauză considerabilă între ele. La doar câteva zile de la apariția clipurilor ”Acele” și ”Sună-mă” (feat. Antonia), grupul revine cu un nou videoclip, realizat pentru o piesă ce nu se regăsește nici măcar în tracklist-ul albumului recent lansat, ”NGOC”. Noul single se numește ”Unde” și este compus de Carla's Dreams și produs de trupă împreună cu Alex Cotoi.

Melodia este lansată împreună cu un videoclip în regia lui Roman Burlaca, cu care trupa a colaborat la toate clipurile din ultimele luni: ”Acele”, ”Sună-mă”, ”Te rog”, ”Aripile”, ”Sub pielea mea”.

Pe 7 mai 2016, Carla's Dreams a lansat la Arenele Romane albumul ”NGOC”. Pe acest disc sunt incluse hiturile ”P.O.H.U.I”, ”Cum ne noi”, ”Te rog” și ”Sub pielea mea”(Eroină).

Tracklist ”NGOC” - Carla's Dreams:

 1. Te rog
 2. Sub pielea mea
 3. Aripile
 4. Dragostea din plic
 5. Sună-mă feat Antonia
 6. Rachete
 7. Zarplata
 8. Mai stai
 9. Rățușca
 10. Atât de liberi
 11. Ești altfel
 12. Funeral face
 13. Născut în Moldova
 14. Scrisoare fratelui mai mic
 15. Hobsons choice
 16. Fallin
 17. Lumea ta feat. Loredana
 18. P.O.H.U.I feat. Inna
 19. Cum ne noi feat. Delia

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana.Grupul  susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
RECOMANDARE:Cumpără un disc Carla's Dreams

album-carlasdreams-ngoc

CLOSE
CLOSE