Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Unde

La doar câteva zile de la lansarea videoclipurilor ”Acele” și ”Sună-mă”, Carla's Dreams revine cu un nou single, intitulat ”Unde”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Roman Burlaca.

Carla's Dreams pare să ignore strategiile de promovare standard, care presupun lansarea de single-uri cu o pauză considerabilă între ele. La doar câteva zile de la apariția clipurilor ”Acele” și ”Sună-mă” (feat. Antonia), grupul revine cu un nou videoclip, realizat pentru o piesă ce nu se regăsește nici măcar în tracklist-ul albumului recent lansat, ”NGOC”. Noul single se numește ”Unde” și este compus de Carla's Dreams și produs de trupă împreună cu Alex Cotoi.

Melodia este lansată împreună cu un videoclip în regia lui Roman Burlaca, cu care trupa a colaborat la toate clipurile din ultimele luni: ”Acele”, ”Sună-mă”, ”Te rog”, ”Aripile”, ”Sub pielea mea”.

Pe 7 mai 2016, Carla's Dreams a lansat la Arenele Romane albumul ”NGOC”. Pe acest disc sunt incluse hiturile ”P.O.H.U.I”, ”Cum ne noi”, ”Te rog” și ”Sub pielea mea”(Eroină).

Tracklist ”NGOC” - Carla's Dreams:

 1. Te rog
 2. Sub pielea mea
 3. Aripile
 4. Dragostea din plic
 5. Sună-mă feat Antonia
 6. Rachete
 7. Zarplata
 8. Mai stai
 9. Rățușca
 10. Atât de liberi
 11. Ești altfel
 12. Funeral face
 13. Născut în Moldova
 14. Scrisoare fratelui mai mic
 15. Hobsons choice
 16. Fallin
 17. Lumea ta feat. Loredana
 18. P.O.H.U.I feat. Inna
 19. Cum ne noi feat. Delia

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana.Grupul  susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
RECOMANDARE:Cumpără un disc Carla's Dreams

album-carlasdreams-ngoc

CLOSE
CLOSE