Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Sub Pielea Mea

Carla's Dreams ne îndulceşte fanteziile erotice prin lansarea clipului "Sub Pielea Mea", regizat de George Secrieru. Vă invităm să ascultaţi piesa în varianta oficială mai jos.

Carla's Dreams revine cu un nou videoclip provocator pentru piesa "Sub Pielea Mea". Povestea erotică este regizată de George Secrieru, acelaşi regizor care a realizat şi videoclipul melodiei "Te Rog". În doar câteva ore de la lansare "Sub Pielea Mea" a reuşit să strângă peste 300 000 de vizualizări pe YouTube.

Carla's Dreams a cucerit topurile româneşti în 2015 cu piesa "Te Rog", dar şi cu celebra colaborare cu Delia - "Cum Ne Noi", care are peste 35 de milioane de vizualizări. Pe lista colaborărilor le mai putem adăuga pe Loredana Groza, Inna şi Dara.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE