Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Simplu și Ușor

Carla's Dreams le aduce fanilor un cadou muzical în ultimele zile ale anului curent. "Simplu și Ușor" beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Carla's Dreams, Sebastian Barac, Marcel Botezan, "Simplu și Ușor" ajunge la fiecare ascultător în parte cu un alt mesaj. Versul "Era atât de simplu și ușor" se aude constant, memento al unui trecut rămas în mintea noastră. Relații, oameni sau o realitate mai puțin haotică decât cea de acum, interpretările piesei pot fi multiple.

Noua melodie beneficiază de un videoclip regizat de Bogdan Păun. Membrii trupei se află pe scenă, într-un studio de televiziune, luminat puternic. Fiecare membru Carla's Dreams are propriul pătrățel de scenă, păstrându-se astfel distanțarea socială. În fundal este prezent un grup de copii îmbrăcați în hanorace albe, metaforă a purității trecute și viitoare.

"Simplu și Ușor" vine după ce, anterior, Carla's Dreams a lansat piesa "Scara 2, Etajul 7", colaborarea cu Irina Rimes "3 Inimi", dar și melodia "Secrete", ce este însoțită de un videoclip cu gheișe și samurai, ancorat în universul oriental.

În altă ordine de idei, Carla's Dreams a câștigat trofeul la categoria "The Artist" din cadrul galei The Artist Awards 2020. Evenimentul a fost difuzat de PRO TV în noaptea 28-29 decembrie.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE