Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Seară de Seară

Carla's Dreams a lansat o piesă romantică, numită "Seară de Seară", cu un videoclip care spune povestea unui cuplu tânăr. Piesa şi clipul au un aer jucăuş, ştrengar şi tineresc. Vă invităm să urmăriţi povestea de dragoste în articol.

"Seară de Seară" este un cadou de Crăciun de la Carla's Dreams pentru fani. Melodia a fost compusă alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Alex Cotoi. Versurile spun povestea fluturelui sau moliei care zboară prea aproape de sursa de lumină şi se poate face scrum, dar riscă oricum. Povestea de dragoste este cântată blând şi ştrengăresc, cu un fluierat catchy după refren. În videoclip vedem cum începe o poveste de dragoste, între doi tineri care abia s-au cunoscut.

Îi vedem ratând apeluri şi având grijă unul de altul când sunt răciţi, ieşind la cumpărături sau făcând glume şi farse specifice iubirii tinere. Îi vedem alergând de la un supermarket după ce au făcut mizerie şi au desfăcut produsele înainte să treacă pe la casă. Apar uniţi în je m'en fiche-ism, rebeliune şi cântând karaoke printre sărutări. Faţă de piesele clasice Carla's Dreams, "Seară de Seară" este un track ceva mai romantic, optimist, suav.

Acesta este primul single al iernii pentru Carla's, care a mai lansat în octombrie "Baila Conmigo", colaborare cu Blacklist. La început de toamnă încheia seria "Nocturn" cu piesa "Anxietate", alături de Antonia şi cu un videoclip care pare a prezenta o versiune întunecată a filmului "Frozen". Cel mai mare hit din 2019 al trupei rămâne "Bambolina", alături de Killa Fonic. A reprezentat o schimbare de stil pentru toţi artiştii implicaţi în proiect şi un single viral, care încă se aude pe toate radio-urile la 3 luni după lansare.

Pe lângă cariera muzicală, Carla's este cunoscut şi ca jurat al emisiunii de talente "X Factor". Emisiunea are un viitor incert, după zvonuri că ar fi fost scoasă din grilă de Antena 1. Zvonurile au fost dezminţite, iar secţiunea Casting e încă activă pe site-ul Antena 1. Între timp X Factor-ul clasic din Marea Britanie are de asemenea soarta incertă, după ce Simon Cowell s-a orientat spre alt proiect numit The Band, care va debuta în 2020.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE