Urmărește-ne în Social Media

Carla’s Dreams - Praf de stele | Nocturn: Act 1

Carla's Dreams începe un nou capitol în cariera sa, intrând în faza "Nocturn". Primul capitol al acestei creaţii se numeşte "Praf de Stele" şi este un single cu puternice elemente de muzică electronică. Primeşte un videoclip ceva mai tineresc şi animat decât de obicei şi îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Am intrat în etapa "Nocturn" printr-un prolog postat pe YouTube pe 16 octombrie, explicând noile trăiri şi noul concept pregătit de artiştii din Republica Moldova. Prologul a debutat cu un protagonist care tocmai pornea într-o incursiune nocturnă pe fundal de muzică clasică. Doi băieţi se urcau într-o maşină scumpă şi îşi porneau aventura luând cu ei un al treilea pasager.

Zâmbitori dar cu secrete şi cu ceva întunecime în priviri cei 3 se simt ca un soi de prinţi într-un Mercedes negru. Pare începutul unui film cu gangsteri şi răpiri, cu alegeri proaste şi vieţi nevinovate sfârşite prematur. După acest prolog apare şi "Praf de Stele", care continuă de unde s-a încheiat teaserul.

Videoclipul cel nou îi prezintă pe cei trei băieţi ajungând într-o zonă centrală a Bucureştiului. Gata de petrecere, scandal, agăţat sau orice rezervă seara. Versurile lui Carla's vorbesc despre "golani", "fete deştepte" şi băieţii care sunt "toţi pentru unul". În fundal se aud clape visătoare de EDM şi porneşte un beat electronic care face deja să întrevadă un remix sau două pentru acest single.

În aventura masculină se strecoară o domnişoară cu machiajul scurs şi 3 "feline" care părăsesc clubul în slow motion. Băieţii le privesc pe fete de la distanţă şi se codesc să facă primul pas. Vine şi un refuz şi o ezitare, chiar agresivă a unei domnişoare. Unul dintre băieţi a avut totuşi noroc, convingând o fată să îl însoţească. Totul se termină cu portocale mâncate copilăresc lângă maşină şi un sărut inocent.

Încă nu am descoperit întunecimea promisă de cursul aceste poveşti, dar cu siguranţă o vom afla în episoadele următoare. Carla's Dreams a promis pe Facebook "o noapte ce va dura 200 de zile". Carla's a fost în juriul X Factor 2018 în ultimele luni şi a lansat în această vară piesa "Lacrimi şi Pumni în Pereţi". Urmează un concert la Berăria H în Bucureşti şi noi lansări de single-uri în cadrul proiectului "Nocturn".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 23 octombrie 2018

Carla's Dreams

Loc
Berăria H
Comentarii