Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Poetic şi Murdar

Carla's Dreams ne arată că poate aborda lejer şi genul trip-hop pe noua piesă "Poetic şi Murdar". Melodia primeşte un videoclip întunecat filmat în spatele blocurilor, în toalete slab iluminate şi în latura ascunsă a lumii. Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Pe un negativ cu influenţe populare la intro Carla's Dreams recită versuri cu încărcătura socială. "Poetic şi Murdar" se află la graniţa dintre hip-hop şi trip-hop, fiind dedicat celor murdăriţi de viaţă, năpăstuiţi şi pierduţi. Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, cel care a definit stilul vizual al celor de la Carla's. Cum este Anton Corbijn pentru Depeche Mode aşa este Burlaca pentru Carla's. Vizionarul regizor a descris de altfel procesul său de realizare a unui clip în cadrul evenmentului "Mastering the Music Business 2018".

Protagonistul clipului stă în faţa unui ecran TV cu purici, apoi blocat într-o baie murdară. Carla's Dreams cântă versuri pesimiste precum "Te naşti singur, mori singur, da, da" privind direct spre cameră din spatele măştii sale. Carla's a descris aceasta creaţie cu versificaţie bogată astfel:

A​ceastă piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi "murdăriți" de viață, de lume, cu noroi, cu har.

Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei "poeți" care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei "vecini" care nasc fraze zburătoare.​​ ​A​cei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei.

Acei oameni care se diz​olvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață. V-am cuprins.

Înainte să lanseze noul single, Carla's Dreams a postat versurile pe Facebook, pentru că toţi fanii să le savureze, interpreteze şi să le întoarcă pe toate părţile. Dacă la începutul melodiei suntem în tărâm trip-hop, finalul este clar hip-hop, cu supradoză de scratch-uri excelent realizate.

A trecut aproape o lună de la ultima lansare Carla's, piesa tribut pentru feminitate "Pe Umerii Tăi Slabi". Fanii vor putea întâmpina lansarea albumului "Monomaniac" pe 5 mai la Arenele Romane.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE