Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Monomaniac

Carla's Dreams a lansat piesa şi clipul "Monomaniac" în acest weekend, simultan cu reprezentaţia sub acelaşi nume de la Arenele Romane. Este numele unui nou material al proiectului muzical din Republica Moldova, anticipat deja de câteva single-uri. Vă invităm să urmăriţi noul clip mai jos.

Ca şi celelalte clipuri Carla's şi acesta este regizat de către Roman Burlaca. Colaborarea sa cu grupul muzical din Republica Moldova e aşa de strânsă încât se zvonea că acest regizor ar fi de fapt creierul grupului. "Monomaniac" are un clip ca un film thriller, cu un criminal misterios, care a ucis protagonistul. Totul începe cu sirene de poliţie şi criminalişti.

Eroul pluteşte între viaţă şi moarte, printr-o pădure înceţoşată. Îl trag înapoi din purgatoriu amintiri cu cea dragă şi regrete. Piesa are un beat mai apropiat de trip-hop sau R&B şi mai relaxat decât abordarea rock de pe "Ne Bucurăm În Ciuda Lor". Nu virează nici în senzualitatea lui "Eroina" sau "Dragostea din Plic". E genul de piesă subtilă şi cu un rafinament aparte care ar apărea pe fundalul unei reclame la cognac sau o maşină scumpă.

Versurile sunt totuşi complexe şi abordează teme ca făţărnicia, cei care trec prea uşor peste relaţiile cu persoanele dragi şi cei cu sufletul împietrit prea devreme. Pentru cei care se întreabă ce este un "monomaniac", e vorba despre o afecţiune psihică care implică o preocupare patologică unică, o fixaţie. Asta într-o minte perfect sănătoasă. E ceea ce americanul numeşte în slang "one track mind".

Sunt mai multe tipuri de monomanie, unele virând spre latura senzuală, altele spre cleptomanie, piromanie sau depresie. Carla's Dreams ne invită la introspecţie şi să ne dezvoltăm dincolo de obsesii şi idei fixe. Luna trecută ascultam "Poetic şi Murdar" de pe acelaşi material nou, iar în pragul lunii femeii am putut asculta oda feminină "Pe Umerii Tăi Slabi".

Carla's Dreams este în această perioadă jurat al noii emisiuni de talente muzicale The Four pe Antena 1 şi pregăteşte două concerte de anvergură la Hard Rock Cafe în Bucureşti, în luna iunie.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE