Urmărește-ne în Social Media

Carla's Dreams - Itsova

Carla's Dreams continuă în stilul deja obișnuit misterios și atrăgător, prezentând un nou videoclip, un nou episod din seria nopților și a pieselor prezentate sub numele de "Nocturn".

Vă era dor de Carla's Dreams?  Iată că nu trece multă vreme și  artistul își continuă seria de videoclipuri numită "Nocturn" cu Actul V numit "Itsova" - o manieră simplificată de a scrie "It's over".

În stilul deja obișnuit al trupei, nu primim detalii despre videoclip în afară de postarea de pe pagina oficială în care ni se transmite că acest videoclip este încă un pas către final, iar finalul va avea loc pe 18 mai la Romexpo, la concertul cu același nume al seriei, "Nocturn".

Cei care au avut curiozitatea și plăcerea de a urmări actele precedente ale seriei, fiecare cu videoclipul său separat, știu deja ca firul narativ urmărește poveștile a trei personaje masculine și cele trei personaje feminine pe care aceștia le întâlnesc și cu care aleg să își intersecteze viețile. În "Itsova" avem încheierea poveștii bărbatului care se diferențiază prin consumul excesiv de alcool în episoadele precedente.

Aici povestea ajunge la final, după cum spune și titlul piesei, iar videoclipul produs de BRFilms și regizat de Roman Burlaca este o adevărată operă de artă cinematografică, cu finețuri de regie și montaj, cu puncte critice și schimbări de stare, cu o îmbinare profesionistă între versurile piesei și videoclip.

Povestea relației de iubire care ajunge la un final dramatic după ce cei doi parteneri și-au blocat inimile și au dat frâu liber reproșurilor și reactivității este ilustrată simbolic și cu stil în acest videoclip în care cei doi se află în instanță stabilindu-și divorțul, cerând ajutor (SOS - Save Our Souls) și trecând publicul prin tot felul de stări și emoții contrastate. Finalul clipului aduce focul care mistuie tot, iar pe fundal rulează versurile care spun că cei doi rămân cu sufletul gol și sufletul rupt, dar liberi de trecut.

Vezi detalii și bilete pentru concertul Carla's Dreams de pe 18 mai de la Romexpo care îi va avea ca invitați pe Delia, Antonia, Vanotek și Mark Stam.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 18 mai 2019

Carla's Dreams - "Nocturn"

Loc
Romexpo
Comentarii