Urmărește-ne în Social Media

Carla's Dreams - Înapoi

Carla's Dreams revine în atenția fanilor cu o nouă poezie pe note muzicale. "Înapoi" beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Carla's Dreams alături de Alexandru Turcu, "Înapoi" vorbește de iubiri vechi și noi, iubiri intense sau adolescentine. Vorbește despre gelozii și dorințe, totul îmbrăcat în amprenta muzicală atât de cunoscută a trupei.

Povestea "Înapoi" este desăvârșită de un videoclip regizat de Roman Burlaca. Protagoniștii sunt trei tineri, doi băieți și o fată, ce pornesc într-o excursie cu mașina. Între cei trei se nasc anumite sentimente ce conduc la un triunghi amoros.

Anul trecut, Carla's Dreams au lansat super hitul "N-aud" cu EMAA, care a devenit viral pe YouTube, unde are peste 37 de milioane de vizualizări și care a fost difuzat în heavy rotation pe radio, după ce un alt single "Simplu și ușor" a dominat topurile. Tot în 2021, Carla's Dreams a lansat piesa "Aici" în colaborare cu INNA, Irina Rimes și The Motans.

Carla's Dreams au apărut în industria muzicală în 2012 și de atunci sunt de neoprit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un succes imens, din repertoriul lor făcând parte hituri precum "Te rog", "Sub pielea mea #eroina", "Acele", "Imperfect", "Antiexemplu", "Ne topim", "Până la sânge", "N-aud" (feat. EMAA).

Pe 30 iulie, Carla's Dreams va concerta alături de Irina Rimes și The Motans la Romexpo, în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului THE CONCERT.

Comentarii