Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Imperfect

Carla's Dreams a lansat noul single, "Imperfect". Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Roman Burlaca. Urmăriți-l pe InfoMusic.ro
Urmărește-ne pe

La câteva zile după lansarea unei piese destinate vorbitorilor de limbă rusă - "Triunghiuri", Carla’s Dreams a revenit cu un single în limba română. Piesa "Imperfect" a fost compusă de Carla's Dreams și Alexandru Cotoi, versurile fiind semnate de trupă.

Mesajul cântecului ajunge la fiecare dintre noi: "Oricât am fi de imperfecți, avem sufletul pereche undeva în această lume și ne găsim jumătatea, iar iubirea adevărată trebuie să învingă în fața prejudecăților pe care societatea le creează".

“Pentru că vă iubim, pentru că sunteți alături de noi. Mulțumim! V-am cuprins”, au spus cei de la Carla’s Dreams, recunoscători fanilor pentru toată susținerea de care s-au bucurat.

Videoclipul piesei "Imperfect" a fost regizat de Roman Burlaca, fiind produs de Global Records și echipa BR Films. Filmările s-au desfășurat în București.

La finalul lunii septembrie, Carla’s Dreams va merge în turneu de promovare în Franța și are concerte programate în Dubai, România, Rusia și Moldova.

Formația Carla's Dreams a anunțat recent că lucrează la un album în limba rusă. Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube și au ocupat locul 1 pe radio și TV în România. Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit și radiourile din Rusia, Franța, India, China. Cântecul este în topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croația, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria și Italia.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE