Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Imperfect

Carla's Dreams a lansat noul single, "Imperfect". Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Roman Burlaca. Urmăriți-l pe InfoMusic.ro

La câteva zile după lansarea unei piese destinate vorbitorilor de limbă rusă - "Triunghiuri", Carla’s Dreams a revenit cu un single în limba română. Piesa "Imperfect" a fost compusă de Carla's Dreams și Alexandru Cotoi, versurile fiind semnate de trupă.

Mesajul cântecului ajunge la fiecare dintre noi: "Oricât am fi de imperfecți, avem sufletul pereche undeva în această lume și ne găsim jumătatea, iar iubirea adevărată trebuie să învingă în fața prejudecăților pe care societatea le creează".

“Pentru că vă iubim, pentru că sunteți alături de noi. Mulțumim! V-am cuprins”, au spus cei de la Carla’s Dreams, recunoscători fanilor pentru toată susținerea de care s-au bucurat.

Videoclipul piesei "Imperfect" a fost regizat de Roman Burlaca, fiind produs de Global Records și echipa BR Films. Filmările s-au desfășurat în București.

La finalul lunii septembrie, Carla’s Dreams va merge în turneu de promovare în Franța și are concerte programate în Dubai, România, Rusia și Moldova.

Formația Carla's Dreams a anunțat recent că lucrează la un album în limba rusă. Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube și au ocupat locul 1 pe radio și TV în România. Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit și radiourile din Rusia, Franța, India, China. Cântecul este în topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croația, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria și Italia.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE