Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

Delia și Carla’s Dreams, artiștii nonconformiști din Republica Moldova, au lansat videoclipul noului single “Cum ne noi”. Piesa a fost compusă de băieții de la Carla’s Dreams, iar producătorii sunt Play & Win. Videoclipul “Cum ne noi” a fost filmat în București, în regia lui Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai lucrat pentru piesa “Inima nu vrea”, înregistrată împreună cu Horia Brenciu.

“Ne-am dorit de muult timp o colaborare cu Delia, nu doar pentru că este o prezență excepțională în muzica românească, ci și pentru că reprezintă, atât pentru noi, cât și pentru mulți alții, un standard al vocii feminine. În timp ce am lucrat împreună, lucrurile s-au legat frumos, o energie și o chimie extraordinare. Ce să mai... Delia! Suntem mândri să vă prezentăm o piesă așa cum am văzut-o și am simțit-o noi!” - Carla’s Dreams

“Carla’s Dreams sunt niște artiști cu care mă înțeleg foarte bine, sunt speciali și deosebiți în peisajul muzical românesc. "Cum ne noi" e o piesă bună și e scrisă chiar de către ei. Îmi place să colaborez cu ei, drept pentru care, următorul meu single e scris tot de către Carla’s Dreams și e diferit față de tot ce există momentan pe radio, este o piesă curajoasă. La filmări a fost funny, nu am simțit presiune ori stres de niciun fel.” - Delia

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obișnuit să fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu ești Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova și România, Carla’s Dreams nu sunt niște simpli artiști, ci și vocea tinerilor pe care aceștia i-au obișnuit cu piesele lor sincere și uneori prea directe.

Proiectul Carla’s Dreams a devenit cunoscut datorită colaborarii cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I.”, un hit în România, precum și prin intermediul featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”.

Delia este cel mai longeviv jurat X Factor România (4 ani consecutiv), singurul jurat cu studii muzicale, un artist complex care scrie și compune, știe să cânte la trei instrumente (flaut, nai și pian) și studiază în prezent tobe/percuție. Anul acesta, Delia a susținut primul show la Sala Palatului, un eveniment sold out, iar single-ul “Pe aripi de vânt” a staționat 21 de săptămâni pe locul 1, un record în clasamentul Media Forest.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia Matache
Videoclipuri cu Carla's DreamsDelia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE