Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Beretta

Carla's Dreams a lansat videoclipul noului single ”Beretta”. Vizualul este regizat de Roman Burlaca.

Piesa ”Beretta” este scrisă de Carla's Dreams, pe partea de compoziție și producție contribuind și Alex Cotoi. Melodia este acompaniată de un videoclip în regia lui Roman Burlaca, vechi prieten și colaborator al formației. Clipul este produs de Global Records și echipa BR Films.

Anterior acestui single, Carla's Dreams a lansat, ”Până la Sânge”, ”Tu şi Eu” feat. Inna, "Anti CsD""Dragostea din plic" şi "Antiexemplu", toate devenind hituri.

Carla’s Dreams a susținut două concerte de amploare la Arenele Romane, în mai 2016 și 2017, la ambele evenimente participând peste 5000 de fani. La aceste concerte au participat și invitați surpriză, printre care s-au numărat: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul  susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova.

Carla's Dreams a fost marele câștigător al Media Music Awards 2016, primind 7 trofee: Best Song, Winter Hit, Best Group, Media Forest Award, Best Video, Best Youtube și Most Wanted Artist by ASUS Fans.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE