Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Animal de Pradă (Visualizer)

Albumul Carla's Dreams "Antiexemplu" continuă să genereze single-uri şi hituri, precum proaspăt lansatul "Animal de Pradă". Piesa primeşte un videoclip vizualizer, o creaţie marca Roman Burlaca, pe care o puteţi urmări mai jos.

Videoclipul "Animal de Pradă" vine în completarea clipului "Formula Apei", în care un personaj masculin era prins într-o cuşcă. Acum o protagonistă feminină îi ia locul în captivitate, ca o felină gata să sară pe prada sa. Carla's Dreams a început excelent săptămâna, în doar 24 de ore lansând acest clip, dar şi colaborarea cu Delia "Inima", cu propriul său material video.

Povestea creaţiei lui Roman Burlaca este simplă, un soi de striptease inversat. Tânăra se îmbracă într-un costum haios de pisică şi dansează mai mult comic decât senzual în acea cuşcă. Interacţionează prin semne şi ulterior prin dans cu un personaj îmbrăcat în costum de câine. Jocul de-a şoarecele şi pisica este o metaforă pentru eternul Yin şi Yang, femininul şi masculinul care se caută.

Nu ne-ar mira deloc ca la final de clip în spatele măştii de câine să fie chiar bărbatul din visualizerul "Formula Apei". Luna noiembrie ne-a adus două colaborări dintre Delia şi Carla's Dreams, pe piesele "Inima" şi "Fata lu' tata". Anul 2017 ne-a oferit un inedit Soundclash dintre CTC şi Carla's Dreams, dar şi un concert cu mii de fani la Arenele Romane în mai, cu ocazia lansării LP-ului "Antiexemplu".

Pe lângă toate aceste realizări, Carla's a avut timp să fie şi jurat la emisiunea X Factor şi să cânte pe Arena O2 din Londra în primăvară. În iunie artiştii au deschis concertul The Prodigy din Chişinău.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE