Urmărește-ne în Social Media

Carla's Dreams - ae

Carla's Dreams a lansat "ae", o piesă pentru toți cei care primăvara asta au ales să simtă intens și să se gândească mereu la persoana lor specială. Videoclip disponibil în articol.

Iubirea are puterea de a ne transforma și de a scoate ce e mai luminos și sincer din noi, ne face să cântăm și ne lovește cu un dor crunt. Despre asta vorbește și noua piesă Carla's Dreams - "ae". Versurile au fost scrise de Carla's Dreams, iar muzica și producția au reprezentat o colaborare între Carla's Dreams și Alexandru Turcu. Videoclipul a fost regizat de Valentin Bostan, cu ajutorul lui Pavel Cojocaru ca DOP, iar producția poartă semnătura BR Films.

"Este poate una dintre cele mai pozitive piese lansate și ne bucurăm să o împărțim cu voi. Despre primăvară și cele mai pure stări, cadoul nostru pentru cei care contează și care ne sunt alături mereu", a spus Carla's Dreams.

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo.

2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale. De asemenea, una dintre cele mai de succes piese ale proiectului Carla's Dreams, "Sub Pielea Mea", care a cucerit Ucraina și CIS, a ajuns anul trecut #11 pe Shazam global, depășind artiști precum P!nk, Coldplay sau Florence + The Machine. De neratat este și proiectul "Nocturn", ce conține 6 povești scurte, spuse de 6 personaje, în aproximativ 200 de zile. Astfel, au fost lansate 13 piese, printre care "Luna", "Dependent" (feat. Deliric), "Anxietate" (feat. Antonia), alături de alte testimoniale și materiale. Recenta colaborare "Din cauza ta", alături de Nicole Cherry, a fost primită foarte bine de radiouri și de fanii artiștilor.

Comentarii

Muzică nouă

Când muzica se întâlnește cu poezia: Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" - AUDIO

Carla's Dreams prezintă "Să fiu, să fim, să fii", o piesă ce combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoționantă și captivantă. Este disponibilă în articol, te invităm să asculți.

Publicat

pe

Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii"
Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" │ FOTO: captură YouTube / Carla's Dreams

Carla's Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar le și transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă. În "Să fiu, să fim, să fii", fiecare vers transmite o poveste despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care să atingă inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile muzicale, îndeamnă la contemplare și introspecție.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria "Tempus Fugit".

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale.

În 2023, piesa în colaborare cu Nicole Cherry, "Din cauza ta", a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și "ae" și "Noaptea pe la 3" (feat. Satoshi). Anul acesta, Carla's Dreams a revenit cu un sound nou alături de Blacklist - "Nu Știi".

AUDIO: Carla's Dreams - Să fiu, să fim, să fii

Citește în continuare