Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Carla's Dreams - Acele

Carla's Dreams ne aduce o nouă poveste de dragoste în cel mai recent videoclip al piesei "Acele", regizat de Roman Burlaca. Single-ul va fi inclus pe următorul album al artiştilor din Republica Moldova şi poate fi ascultat în articolul de mai jos.

Carla's Dreams a lansat pe 7 mai cel de-al doilea album din carieră - "NGOC", iar acum se pregăteşte pentru cel de-al treilea. Trupa din Republica Moldova ne surprinde cu o nouă piesă - "Acele", primul single extras de pe următorul album.

Videoclipul piesei "Acele" a fost filmat în Chişinău şi regizat de Roman Burlaca, acelaşi tânăr regizor care a creat şi poveştile videoclipurilor "Sub pielea mea" şi "Te rog".

Carla’s Dreams sunt artiștii nonconformiști, talentați, creativi care cuceresc România și impresionează prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Carla's Dreams susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
RECOMANDARE:Cumpără un disc Carla's Dreams

album-carlasdreams-ngoc

CLOSE
CLOSE