Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Carla's Dreams - 413

Carla's Dreams prezintă un nou videoclip pentru piesa "413", prima creaţie muzicală a trupei pe anul 2018. Clipul este unul cu imagini intermitente, cu Carla's ca protagonist într-un peisaj nocturn dezolant.

Regia videoclipului "413" îi aparţine lui Roman Burlaca, frecvent colaborator cu Carla's Dreams. Regizorul a definit identitatea vizuală a acestei trupe, cu clipuri pasionale precum "Eroina", poveşti de dragoste precum "Frica" sau creaţii amuzante ca "Dragostea din plic". Noul clip îl prezintă pe Carla's pe alei lăturalnice, dansând lent cu o grafică cu glitch-uri şi jucându-şi sufletul la cazino.

Nu este un cazino clasic, ci este camera 413 a unui hotel select. Pare a fi o incursiune în abis, între tentaţii şi regrete. Singurul om de la bar, singurul cartofor şi aruncând regina în mod simbolic, protagonistul îşi dezvăluie aparent identitatea. Carla's Dreams apare ştergându-şi machiajul de pe faţă, dar în urma să rămâne tot un chip neclar, cu un efect de blur şi glitch aplicat pe chip. Toate acestea în 4K, cu un vizual impecabil.

După o toamnă prolifică, în care a bifat două colaborări cu Delia, pe piesele "Inima" şi "Fata lu' tata", artistul revine cu acest hit. "413" este deja în top 3 trending pe YouTube, strângând 380.000 de vizualizări în nici 24 de ore. Muzica acestui single este compusă de către Alexandru Cotoi şi Carla's Dreams, iar textul îi aparţine lui Carla's.

Pentru artist urmează două concerte la Berăria H, în Bucureşti în luna februarie, pe 20 şi 21.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE