Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Carla's Dreams - 17 Ani

Carla's Dreams revine la celebra "eroina" pentru noua piesă "17 ani". Artistul retrăieşte dragostea de la 17 ani în noul său single, care tocmai a primit un videoclip plin de nuanţe mov şi flashbackuri pe Polaroid. Vă invităm să vizionaţi clipul mai jos.

Regizat de Roman Burlaca, ca şi mai toate clipurile Carla's, "17 Ani" invocă vârsta la care dragostea e reală şi deloc cinică. Regizorul a folosit o abundenţă de nuanţe mov, de altfel culoarea anului 2018, reflectată atât în coperta albumului "M A N I A" de la Fall Out Boy, cât şi la prezentările de modă. Videoclipul începe cu Carla's la o masă, aşternând versuri pe foaie şi aprinzându-şi o ţigară.

În fundal bântuie mereu fotografii pe peliculă şi Polaroiduri din trecut. Imaginea artistului se estompează pe măsură ce amintirile devin tot mai puternice, invocate fiind de versuri. Drumurile îndrăgostiţilor s-au separat, iar el şi ea s-au pierdut unul de altul. "Eroina" a găsit un alt erou. Viciile sunt amintite prin versurile "Glen, Glen, fum", whisky-ul şi ţigările înnecând amintirile dureroase.

Judecând după negativul de la finalul noii piese, viitorul LP ar trebui să aducă un sound mai electronic şi cu BPM ceva mai ridicat. Carla's Dreams a început prolific anul 2018, cu un videoclip nocturn pentru piesa "413". Urmează două concerte la Berăria H luna viitoare şi un an plin cu siguranţă de noi hituri şi colaborări inedite.

În toamna trecută am putut asculta două colaborări dintre Carla's Dreams şi Delia, "Inima" şi "Fata lu' tata".

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE