Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Andra - "Aievea" - SOLD OUT
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Videoclip oficial: Carla's Dreams - 17 Ani

Carla's Dreams revine la celebra "eroina" pentru noua piesă "17 ani". Artistul retrăieşte dragostea de la 17 ani în noul său single, care tocmai a primit un videoclip plin de nuanţe mov şi flashbackuri pe Polaroid. Vă invităm să vizionaţi clipul mai jos.

Regizat de Roman Burlaca, ca şi mai toate clipurile Carla's, "17 Ani" invocă vârsta la care dragostea e reală şi deloc cinică. Regizorul a folosit o abundenţă de nuanţe mov, de altfel culoarea anului 2018, reflectată atât în coperta albumului "M A N I A" de la Fall Out Boy, cât şi la prezentările de modă. Videoclipul începe cu Carla's la o masă, aşternând versuri pe foaie şi aprinzându-şi o ţigară.

În fundal bântuie mereu fotografii pe peliculă şi Polaroiduri din trecut. Imaginea artistului se estompează pe măsură ce amintirile devin tot mai puternice, invocate fiind de versuri. Drumurile îndrăgostiţilor s-au separat, iar el şi ea s-au pierdut unul de altul. "Eroina" a găsit un alt erou. Viciile sunt amintite prin versurile "Glen, Glen, fum", whisky-ul şi ţigările înnecând amintirile dureroase.

Judecând după negativul de la finalul noii piese, viitorul LP ar trebui să aducă un sound mai electronic şi cu BPM ceva mai ridicat. Carla's Dreams a început prolific anul 2018, cu un videoclip nocturn pentru piesa "413". Urmează două concerte la Berăria H luna viitoare şi un an plin cu siguranţă de noi hituri şi colaborări inedite.

În toamna trecută am putut asculta două colaborări dintre Carla's Dreams şi Delia, "Inima" şi "Fata lu' tata".

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Videoclipuri cu Carla's Dreams
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE