Urmărește-ne în Social Media

Carine - Ghost

Vă invităm să ascultați "Ghost", noua piesă a lui Carine, compusă de Irina Rimes. Mai multe detalii în articol.

Carine lansează un nou single: „Ghost”, compus de către Irina Rimes împreună cu DJ Sava și Alex Cotoi. O poveste de dragoste din trecut ce bântuie prezentul, „Ghost” este o piesă care se mulează perfect pe vocea artistei.

„Pentru mine «Ghost» reprezintă mai mult decât un single foarte bun. «Ghost» este o poveste lungă ce a început acum doi ani. Este o piesă prin care m-am descoperit și prin care am reușit să-mi transmit toate emoțiile în toată această perioadă. Când am încercat să o cânt pentru prima dată, era și Irina lângă mine și îmi spunea să am încredere fiindcă această piesă o pot cânta doar eu sau ea. Single-ul acesta a adus schimbări radicale în viața mea și mulți oameni frumoși alături de care am ajuns să lucrez și la care nu m-aș fi așteptat vreodată. În urmă cu doi ani, totul era doar un vis, acum totul se întâmplă”, declară Carine.

În septembrie 2018, Carine a lansat „No Time”, o piesă dance cu un videoclip misterios, plin de culoare. După succesul colaborării lui Carine cu DJ Sava pentru piesa "Sea Lo Que Sea", a urmat "Magique", prima ei piesă din cariera solo, cu un videoclip senzual. Vara trecută, Carine a urcat pe scenă în fața a mii de oameni alături de DJ Sava în cadrul ENMODA International Awards Night, în Cipru.

Comentarii