Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Videoclip oficial: Cardi B & Bruno Mars - Please Me

Cardi B şi Bruno Mars au lansat un videoclip nou pentru piesa deja devenită hit "Please Me". Aminteşte de R&B-ul anilor '90 şi are un videoclip filmat într-un american diner clasic. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Cardi B apare în "Please Me" cu gaşca de fete "înarmate" cu acadele, în vreme ce Bruno Mars are de partea sa băieţii cu coregrafii provocatoare. Duelul între sexe este o temă asociată filmelor din anii '80, întruchipat aici într-o bătălie a dansurilor sincronizate şi perfectat coregrafiate. Regizorul nu a precupeţit cadrele wide angle, prim planurile pe Cardi B şi efectele de imagine care vibrează.

Filmările clipului par a fi avut loc la o taquerie din Los Angeles, iar de regie s-au ocupat Bruno Mars şi colaboratorul său vizual frecvent Florend Dechard. Lumina de neoane care îl urmăreşte pe Mars e omniprezentă în clipurile celor doi, ca un soi de trademark.

Dansurile personajelor feminine sunt unele de teasing, iar coregrafia se mută afară la final, între muscle car-uri de epocă şi lumina lunii. Un adevărat "West Side Story" modern, cu două voci care se completează perfect. O uşoară inspiraţie din "Grease" se poate simţi de asemenea în clip, mai ales dacă ne uităm la hainele şi frezele băieţilor.

Nu e prima oară când Cardi B şi Bruno Mars au colaborat, cei doi artişti unindu-şi trilul şi pe melodia "Finesse", în varianta remixată. Track-ul a strâns peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista rap a mai colaborat recent cu Offset şi Blueface (pe piesa "Thotiana").

Cardi B vine după gala Premiilor Grammy de luna trecută, unde a primit distincţia "Cel mai bun album rap" pentru "Invasion Of Privacy", LP-ul său de debut. A devenit astfel prima femeie rapper care a câştigat acest premiu.

Bruno Mars a avut un turneu cu Cardi B anul trecut în februarie, iar în mai 2018 era distins cu 5 premii la Billboard Music Awards 2018. Artistul a avut un ultim an special, primind 7 trofee la gala premiilor Grammy din 2018.

Citește mai multe despre Bruno MarsCardi B
Videoclipuri cu Bruno MarsCardi B
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE