Urmărește-ne în Social Media

Cardi B & Bruno Mars - Please Me

Cardi B şi Bruno Mars au lansat un videoclip nou pentru piesa deja devenită hit "Please Me". Aminteşte de R&B-ul anilor '90 şi are un videoclip filmat într-un american diner clasic. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Cardi B apare în "Please Me" cu gaşca de fete "înarmate" cu acadele, în vreme ce Bruno Mars are de partea sa băieţii cu coregrafii provocatoare. Duelul între sexe este o temă asociată filmelor din anii '80, întruchipat aici într-o bătălie a dansurilor sincronizate şi perfectat coregrafiate. Regizorul nu a precupeţit cadrele wide angle, prim planurile pe Cardi B şi efectele de imagine care vibrează.

Filmările clipului par a fi avut loc la o taquerie din Los Angeles, iar de regie s-au ocupat Bruno Mars şi colaboratorul său vizual frecvent Florend Dechard. Lumina de neoane care îl urmăreşte pe Mars e omniprezentă în clipurile celor doi, ca un soi de trademark.

Dansurile personajelor feminine sunt unele de teasing, iar coregrafia se mută afară la final, între muscle car-uri de epocă şi lumina lunii. Un adevărat "West Side Story" modern, cu două voci care se completează perfect. O uşoară inspiraţie din "Grease" se poate simţi de asemenea în clip, mai ales dacă ne uităm la hainele şi frezele băieţilor.

Nu e prima oară când Cardi B şi Bruno Mars au colaborat, cei doi artişti unindu-şi trilul şi pe melodia "Finesse", în varianta remixată. Track-ul a strâns peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista rap a mai colaborat recent cu Offset şi Blueface (pe piesa "Thotiana").

Cardi B vine după gala Premiilor Grammy de luna trecută, unde a primit distincţia "Cel mai bun album rap" pentru "Invasion Of Privacy", LP-ul său de debut. A devenit astfel prima femeie rapper care a câştigat acest premiu.

Bruno Mars a avut un turneu cu Cardi B anul trecut în februarie, iar în mai 2018 era distins cu 5 premii la Billboard Music Awards 2018. Artistul a avut un ultim an special, primind 7 trofee la gala premiilor Grammy din 2018.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Videoclipul piesei "Grenade" (Bruno Mars) a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube

Bruno Mars marchează o victorie muzicală cu "Grenade". Videoclipul piesei a ajuns la 1 miliard de vizualizări pe YouTube la mai bine de un deceniu de la lansarea sa din 2010.

Publicat

pe

Bruno Mars în videoclipul piesei "Grenade"
Bruno Mars în videoclipul piesei "Grenade" │ FOTO: captură YouTube

"Grenade" este al șaselea videoclip al lui Bruno Mars ce a atins această performanță, după "Just the Way You Are" (1,5 miliarde de vizualizări), "The Lazy Song" (2 miliarde de vizualizări), "Uptown Funk" cu Mark Ronson (4 miliarde de vizualizări), "24K Magic" (1,3 miliarde de vizualizări) și "That's What I Like" (1,8 miliarde de vizualizări).

"Grenade" se găsește pe albumul de debut al artistului, "Doo-Wops & Hooligans". Lansat inițial ca un single promoțional pe 28 septembrie 2010, a fost ulterior anunțat ca al doilea cântec extras de pe album. A ajuns pe primul loc în Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Marea Britanie și în Billboard Hot 100, devenind al treilea single ajuns atât în fruntea clasamentului american, cât și a celui britanic.

"Grenade" a fost nominalizată pentru înregistrarea anului, melodia anului și cea mai bună interpretare solo pop la Premiile Grammy din 2012, și certificată cu discul de diamant de către Recording Industry Association of America (RIAA).

Videoclipul muzical a fost regizat de Nabil Elderkin și lansat pe 19 noiembrie 2010. În clip, Mars descrie simbolic dragostea pe care o are pentru prietena sa prin intermediul unui pian pe care îl trage după el. Acest element este un semn al devotamentului și al sacrificiului pe care un partener ar fi dispus să îl facă pentru celălalt.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4