Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Cardi B & Bruno Mars - Please Me

Cardi B şi Bruno Mars au lansat un videoclip nou pentru piesa deja devenită hit "Please Me". Aminteşte de R&B-ul anilor '90 şi are un videoclip filmat într-un american diner clasic. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Cardi B apare în "Please Me" cu gaşca de fete "înarmate" cu acadele, în vreme ce Bruno Mars are de partea sa băieţii cu coregrafii provocatoare. Duelul între sexe este o temă asociată filmelor din anii '80, întruchipat aici într-o bătălie a dansurilor sincronizate şi perfectat coregrafiate. Regizorul nu a precupeţit cadrele wide angle, prim planurile pe Cardi B şi efectele de imagine care vibrează.

Filmările clipului par a fi avut loc la o taquerie din Los Angeles, iar de regie s-au ocupat Bruno Mars şi colaboratorul său vizual frecvent Florend Dechard. Lumina de neoane care îl urmăreşte pe Mars e omniprezentă în clipurile celor doi, ca un soi de trademark.

Dansurile personajelor feminine sunt unele de teasing, iar coregrafia se mută afară la final, între muscle car-uri de epocă şi lumina lunii. Un adevărat "West Side Story" modern, cu două voci care se completează perfect. O uşoară inspiraţie din "Grease" se poate simţi de asemenea în clip, mai ales dacă ne uităm la hainele şi frezele băieţilor.

Nu e prima oară când Cardi B şi Bruno Mars au colaborat, cei doi artişti unindu-şi trilul şi pe melodia "Finesse", în varianta remixată. Track-ul a strâns peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista rap a mai colaborat recent cu Offset şi Blueface (pe piesa "Thotiana").

Cardi B vine după gala Premiilor Grammy de luna trecută, unde a primit distincţia "Cel mai bun album rap" pentru "Invasion Of Privacy", LP-ul său de debut. A devenit astfel prima femeie rapper care a câştigat acest premiu.

Bruno Mars a avut un turneu cu Cardi B anul trecut în februarie, iar în mai 2018 era distins cu 5 premii la Billboard Music Awards 2018. Artistul a avut un ultim an special, primind 7 trofee la gala premiilor Grammy din 2018.

Citește mai multe despre Bruno MarsCardi B
Videoclipuri cu Bruno MarsCardi B
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE