Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Cardi B & Bruno Mars - Please Me

Cardi B şi Bruno Mars au lansat un videoclip nou pentru piesa deja devenită hit "Please Me". Aminteşte de R&B-ul anilor '90 şi are un videoclip filmat într-un american diner clasic. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Cardi B apare în "Please Me" cu gaşca de fete "înarmate" cu acadele, în vreme ce Bruno Mars are de partea sa băieţii cu coregrafii provocatoare. Duelul între sexe este o temă asociată filmelor din anii '80, întruchipat aici într-o bătălie a dansurilor sincronizate şi perfectat coregrafiate. Regizorul nu a precupeţit cadrele wide angle, prim planurile pe Cardi B şi efectele de imagine care vibrează.

Filmările clipului par a fi avut loc la o taquerie din Los Angeles, iar de regie s-au ocupat Bruno Mars şi colaboratorul său vizual frecvent Florend Dechard. Lumina de neoane care îl urmăreşte pe Mars e omniprezentă în clipurile celor doi, ca un soi de trademark.

Dansurile personajelor feminine sunt unele de teasing, iar coregrafia se mută afară la final, între muscle car-uri de epocă şi lumina lunii. Un adevărat "West Side Story" modern, cu două voci care se completează perfect. O uşoară inspiraţie din "Grease" se poate simţi de asemenea în clip, mai ales dacă ne uităm la hainele şi frezele băieţilor.

Nu e prima oară când Cardi B şi Bruno Mars au colaborat, cei doi artişti unindu-şi trilul şi pe melodia "Finesse", în varianta remixată. Track-ul a strâns peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista rap a mai colaborat recent cu Offset şi Blueface (pe piesa "Thotiana").

Cardi B vine după gala Premiilor Grammy de luna trecută, unde a primit distincţia "Cel mai bun album rap" pentru "Invasion Of Privacy", LP-ul său de debut. A devenit astfel prima femeie rapper care a câştigat acest premiu.

Bruno Mars a avut un turneu cu Cardi B anul trecut în februarie, iar în mai 2018 era distins cu 5 premii la Billboard Music Awards 2018. Artistul a avut un ultim an special, primind 7 trofee la gala premiilor Grammy din 2018.

Citește mai multe despre Bruno MarsCardi B
Videoclipuri cu Bruno MarsCardi B
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE