Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Cara Delevingne - I Feel Everything (soundtrack "Valerian and the City of a Thousand Planets")

Cara Delevingne a lansat primul ei videoclip - ”I Feel Everything”. Melodia a fost compusă pentru coloana sonoră a noului SF regizat de Luc Besson, "Valerian and the City of a Thousand Planets".

Cu o carieră de succes în modelling și câteva apariții notabile în filme ("Suicide Squad", "Paper Towns"), Cara Delevingne bifează în portofoliul său și un debut în muzică. Cu prilejul premierei peliculei SF "Valerian and the City of a Thousand Planets", Cara a lansat primul ei videoclip - ”I Feel Everything”. Melodia este inclusă pe soundtrack-ul filmului și a fost produsă de Pharrell Williams.

Cara Delevingne nu interpretează doar soundtrack-ul peliculei, ci are și un rol important în film. Actrița britanică este Sergeant Laureline, partenera lui Major Valerian și parte a unei echipe de agenți speciali, însărcinați cu menținerea ordinii pe teritoriile umane.

"Valerian and the City of a Thousand Planets" este pelicula pe care reputatul regizor francez Luc Besson și-ar fi dorit să o filmeze înainte de ”The Fifth Element”. Proiectul a fost, însă, amânat, Besson așteptând ca tehnologia să ajungă într-un stadiu suficient de avansat pentru a reda cu fidelitate universul din imaginația sa.

"Valerian and the City of a Thousand Planets" a avut premiera în cinematografe pe 21 iulie. Filmul o are în distribuție și pe Rihanna.

Citește mai multe despre Cara Delevingne
Videoclipuri cu Cara Delevingne
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE