Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Cara Delevingne - I Feel Everything (soundtrack "Valerian and the City of a Thousand Planets")

Cara Delevingne a lansat primul ei videoclip - ”I Feel Everything”. Melodia a fost compusă pentru coloana sonoră a noului SF regizat de Luc Besson, "Valerian and the City of a Thousand Planets".

Cu o carieră de succes în modelling și câteva apariții notabile în filme ("Suicide Squad", "Paper Towns"), Cara Delevingne bifează în portofoliul său și un debut în muzică. Cu prilejul premierei peliculei SF "Valerian and the City of a Thousand Planets", Cara a lansat primul ei videoclip - ”I Feel Everything”. Melodia este inclusă pe soundtrack-ul filmului și a fost produsă de Pharrell Williams.

Cara Delevingne nu interpretează doar soundtrack-ul peliculei, ci are și un rol important în film. Actrița britanică este Sergeant Laureline, partenera lui Major Valerian și parte a unei echipe de agenți speciali, însărcinați cu menținerea ordinii pe teritoriile umane.

"Valerian and the City of a Thousand Planets" este pelicula pe care reputatul regizor francez Luc Besson și-ar fi dorit să o filmeze înainte de ”The Fifth Element”. Proiectul a fost, însă, amânat, Besson așteptând ca tehnologia să ajungă într-un stadiu suficient de avansat pentru a reda cu fidelitate universul din imaginația sa.

"Valerian and the City of a Thousand Planets" a avut premiera în cinematografe pe 21 iulie. Filmul o are în distribuție și pe Rihanna.

Citește mai multe despre Cara Delevingne
Videoclipuri cu Cara Delevingne
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE