Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: CandyShop - Iarna între noi

Odată cu prima zăpadă ce s-a pus peste multe orașe din România, proiectul CandyShop intră în atmosfera anotimpului rece cu un fulg de zăpadă muzical – “Iarna între noi”.

Single-ul “Iarna între noi” este compus de membrii proiectului CandyShop. Vocea jazzy-copilăroasă îi parține Anei Maria Roșu.

“Am început să lucrăm la piesă în așteptarea unei ierni care părea că nu mai vine și cu gandul la vara care a trecut prea repede. Dar iarna pe care o trăim în noi înșine este, de multe ori, mai prezentă, mai aspră și mai greu de suportat decât gerul sau zăpezile oricărei ierni din predicțiile meteo. N-am trecut cu toții prin asta? Și atunci a venit ideea. Ne gândim prea mult la ce-a fost, la cine sau cum este vinovat, la ce am fi putut face altfel; mai mult decât la prezent sau la viitor, mai mult decât la ce n-am dori să facem sau mai e de făcut. Iarna din noi se poate schimba oricând cu o vară toridă, e suficient să nu uiți că iubești, să dai șanse, să fii optimist, să speri în viitor. Azi și mâine, oricum ar fi ele, sunt mereu mai importante decât ieri. Pare deci o piesă de iarnă sau tristă, dar e una de un ‘optimism’ pe care-l apăr fără rețineri. De aceea, piesa e foarte aproape de mine, de experiența personală”. - Ana Maria Roșu

Când intri în magazinul de dulciuri, dispoziția ți se schimbă. Culorile, aromele, gusturile promise sunt atât de diferite și de tentante, încât e imposibil să nu găsești ceva special și pentru tine.

“De aici numele proiectului: Candy Shop. Pentru că muzica noastră este una optimistă, ușor de reținut și fredonat, dar te face să îți dorești să asculți din nou și mai mult… Este un stil de graniță, dinamic și fresh, flexând de la hip-hop la trap, care, dacă trebuie să fie încadrat într-un gen, s-ar înscrie sub umbrela bubble-base”, adaugă CandyShop.

În spatele proiectului stă un duo de muzicieni cu background diferit, care se completează reciproc, atribuindu-și roluri cu rigoare matematică, alături de o voce nouă, dar puternică.

Citește mai multe despre CandyShop
Videoclipuri cu CandyShop
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE