Urmărește-ne în Social Media

Camilo, Camila Cabello - Ambulancia

La patru luni de la lansarea piesei "Ambulancia", Camilo și Camila Cabello le prezintă fanilor videoclipul oficial al colaborării lor muzicale. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Marcată de influențe de bachata, "Ambulancia" spune povestea unei conexiuni care nu poate fi explicată logic, care doar se simte într-un fel magic și magnetic. Piesa îmbrățișează perfect vocea melodioasă a lui Camilo cu timbrul recognoscibil al Camilei. Artiștii cântă despre intensitatea dorului, a iubirii și a dorinței.

"Ambulancia" este acompaniată de un videoclip regizat de soția lui Camilo, Evaluna Montaner. Clipul este inspirat de efectele vizuale ale casetelor VHS și îi urmărește pe cei muzicieni urcați pe o ambulanță. Pe fundal sunt rulate diferite scene, cum ar fi o galaxie înstelată, o autostradă aglomerată sau valurile oceanului.

Piesa "Ambulancia" este extrasă de pe albumul lui Camilo - "De Adentro Pa Afuera". Materialul a fost lansat pe 6 septembrie 2022 și cuprinde o serie de colaborări cu artiști precum Myke Towers, Grupo Firme, Nicki Nicole, Alejandro Sanz sau Montaner.

Tracklist "De Adentro Pa Afuera":

 1. Aeropuerto
 2. Ambulancia feat. Camila Cabello
 3. Bebiendo Sola feat. Myke Towers
 4. 5:24
 5. De Adentro Pa Afuera
 6. Alaska feat. Grupo Firme
 7. Naturaleza feat. NICKI NICOLE
 8. NASA feat. Alejandro Sanz
 9. Pegao
 10. Pesadilla Lyrics
 11. Índigo feat. Evaluna Montaner
Comentarii