Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello - Never be the same

Camila Cabello lansează videoclipul piesei "Never be the same", care face parte de pe albumul ei de debut. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Inițial, artista a încărcat pe YouTube varianta audio a piesei. Primul ei material discografic, "Camila", a fost lansat la începutul anului 2018, ajungând pe locul întâi în Statele Unite ale Americii cu peste 100 de mii de unități vândute. Totodată, albumul a urcat pe Locul 1 în topul iTunes în 100 de țări – astfel, Cabello devine prima artistă solo care a reușit această performanță.

În videoclipul piesei "Never be the same", putem vedea imagini ce par să fie filmate în intimitatea locuinței artistei. Regizorul videoclipului este Grant Singer, iar cadrele au fost filmate în Londra.

Colaborarea lui Camila Cabello cu Young Thug, la piesa, Havana, a fost una de mare succes, aceasta devenind cea mai căutată melodie din toamna anului 2017. A strâns peste 500 de milioane de vizualizări, piesa fiind pentru mai multe săptămâni consecutive pe primul loc în UK.

Camila Cabello a fost la audiții pentru X Factor în 2012, ajungând în finală alături de viitoarele colege de trupă din Fifth Harmony. Cele cinci fete au semnat cu Syco Music, casa de discuri a lui Simon Cowell, iar în 2013 a fost lansat EP-ul "Better together", urmat de albumele de studio "Reflection" (2015) și "7/27" (2016). Piesa "Worth it" a fost un success international, iar "Work from home", a cucerit numeroase topuri și a devenit una dintre cele mai vizualizate piese de pe YouTube, având aproape 2 miliarde de vizualizări.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" și cu rapperul american Machine Gun Kelly – "Bad Things". Au ajuns în Top 20 în US Billboard Hot 100, ca mai apoi să înceapă să lucreze la primul ei album.

Artista a fost recent anunțată ca opening act în cadrul concertelor lui Taylor Swift din Marea Britanie.

Comentarii

Albume noi

Camila Cabello a lansat albumul "C, XOXO" - TRACKLIST

Camila Cabello a lansat "C, XOXO", cel de-al patrulea album din carieră. Materialul este compus din 14 piese ce vorbesc despre întoarcerea acasă, în Miami, și dobândirea unor noi perspective asupra vieții.

Publicat

pe

Videoclip Camila Cabello - Chanel No.5
Videoclip Camila Cabello - Chanel No.5 │ FOTO: captură YouTube

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul 81 în Billboard Hot 100 - "He Knows" cu Lil Nas X și "Chanel No.5".

Cântăreața a dat de înțeles pentru prima dată că pregătește un nou proiect muzical în februarie, când a optat pentru o schimbare de look. Părul blond a fost primul indiciu că și "C,XOXO" va beneficia de ceva special, de un sunet diferit față de muzica ei anterioară.

Anterior, Camila a prezentat fanilor albumele "Familia" (2022), "Romance" (2019) și "Camila" (2018).. Toate s-au bucurat de succes și s-au poziționat în topurile muzicale.

TRACKLIST "C, XOXO":

 1. I LUV IT (feat. Playboi Carti)
 2. Chanel No.5
 3. pink xoxo
 4. HE KNOWS (feat. Lil Nas X)
 5. Twentysomethings
 6. Dade County Dreaming (feat. JT & Yung Miami)
 7. koshi xoxo (feat. BLP Kosher)
 8. HOT UPTOWN (feat. Drake)
 9. Uuugly
 10. DREAM-GIRLS
 11. 305tilidie
 12. B.O.A.T.
 13. pretty when i cry
 14. June Gloom
Citește în continuare