Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello, Maria Becerra - Hasta Los Dientes

Camila Cabello continuă să lanseze piese cu influențe latino. După "Bam Bam" cu Ed Sheeran, artista revine cu Hasta Los Dientes” și o nouă colaborare, cu artista argentiniană Maria Becerra.

Camila Cabello este mândră de rădăcinile sale cubaneze, sărbătorind încă o dată muzica ritmată cu care a crescut lansând "Hasta Los Dientes", o piesă cu influențe latino. Melodia a fost înregistrată în colaborare cu Maria Becerra, fostă YouTube-eriță devenită una dintre vocile cele mai proeminente din cultura pop urbană din Argentina.

"Iubesc locul meu de naștere (Havana). Iubesc cultura mea. Îmi aduce atât de multă bucurie. Cred că este incredibilă. Iubesc muzica latino, iubesc cultura latină. Cred că suntem o comunitate minunată. Muzica noastră, mâncarea noastră, oamenii...atât de multe lucruri grozave. Sunt atât de mândră, iar acest sentiment de mândrie se simte în mod natural în tot ceea ce fac. Iar asta se întâmplă în special cu cât înaintez în vârstă: fac asta pentru a mă apropia de sufletul meu", a detaliat Camila într-un interviu pentru Billboard.

Noua piesă "Hasta Los Dientes" este inclusă pe albumul "Familia", cel de-al treilea material de studio al artistei. Discul a fost lansat pe 8 aprilie și include și colaborarea sa cu Ed Sheeran, "Bam Bam".

Comentarii