Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Camila Cabello - Havana ft. Young Thug

Dacă vă întrebaţi care este cea mai virală piesă din luna octombrie, aţi fi tentaţi să credeţi că este noua melodie a lui Taylor Swift. Răspuns greşit! În trending stă foarte bine melodia "Havana", colaborare dintre Camila Cabello şi Young Thug. Iar videoclipul-telenovelă al piesei a contribuit la acest succes.

În doar 5 zile clipul a strâns aproape 60 de milioane de vizualizări, ceea ce este foarte impresionant. Este semnul unui clip bine lucrat, "Havana" având de toate: transgenderi, dramă şi o fată timidă care îşi caută dragostea pe străzile Havanei. Regia îi aparţine lui Dave Meyers, iar piesa este înţesată de influenţe latino şi tropicale, având acel beat lent de salsa şi vocalize lungi ale Camilei contribuind la exotismul său.

Superstarurile latine Lele Pons şi LeJuan James apar în clip în rolurile bunicii şi surorii Camilei. Pe lista de celebrităţi se mai află actorul Noah Centineo, cunoscut pentru apariţia în serialul "The Fosters" şi "How to Build a Better Boy". Camila se vede pe marele ecran şi în secvenţe de dans ca într-un film clasic, în vreme ce Young Thug este MC într-un club care pare extras direct din Cuba.

Cultura cubaneză a fost neglijată în ultima vreme, creaţiile sud americane invadând piaţa muzicală după ascensiunea lui "Despacito", dar fără aport cubanez cumva. Sosirea acestui clip urmează ascensiunea single-ului "Havana" până pe locul 20 în Billboard Hot 100. Camila Cabello pregăteşte un nou album, "The Hurting, the Healing, the Loving", care pe lângă această piesă va mai include colaborări cu Quavo de la Migos.

Camila este o fostă membră a trupei Fifth Harmony, cu care a lansat un EP şi două albume. Artista de origine cubaneză are doar 20 de ani, dar a avut deja două single-uri în top 20 al Billboard Hot 100.

Citește mai multe despre Camila CabelloYoung Thug
Videoclipuri cu Camila CabelloYoung Thug
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE