Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: Camila Cabello - Havana ft. Young Thug

Dacă vă întrebaţi care este cea mai virală piesă din luna octombrie, aţi fi tentaţi să credeţi că este noua melodie a lui Taylor Swift. Răspuns greşit! În trending stă foarte bine melodia "Havana", colaborare dintre Camila Cabello şi Young Thug. Iar videoclipul-telenovelă al piesei a contribuit la acest succes.

În doar 5 zile clipul a strâns aproape 60 de milioane de vizualizări, ceea ce este foarte impresionant. Este semnul unui clip bine lucrat, "Havana" având de toate: transgenderi, dramă şi o fată timidă care îşi caută dragostea pe străzile Havanei. Regia îi aparţine lui Dave Meyers, iar piesa este înţesată de influenţe latino şi tropicale, având acel beat lent de salsa şi vocalize lungi ale Camilei contribuind la exotismul său.

Superstarurile latine Lele Pons şi LeJuan James apar în clip în rolurile bunicii şi surorii Camilei. Pe lista de celebrităţi se mai află actorul Noah Centineo, cunoscut pentru apariţia în serialul "The Fosters" şi "How to Build a Better Boy". Camila se vede pe marele ecran şi în secvenţe de dans ca într-un film clasic, în vreme ce Young Thug este MC într-un club care pare extras direct din Cuba.

Cultura cubaneză a fost neglijată în ultima vreme, creaţiile sud americane invadând piaţa muzicală după ascensiunea lui "Despacito", dar fără aport cubanez cumva. Sosirea acestui clip urmează ascensiunea single-ului "Havana" până pe locul 20 în Billboard Hot 100. Camila Cabello pregăteşte un nou album, "The Hurting, the Healing, the Loving", care pe lângă această piesă va mai include colaborări cu Quavo de la Migos.

Camila este o fostă membră a trupei Fifth Harmony, cu care a lansat un EP şi două albume. Artista de origine cubaneză are doar 20 de ani, dar a avut deja două single-uri în top 20 al Billboard Hot 100.

Citește mai multe despre Camila CabelloYoung Thug
Videoclipuri cu Camila CabelloYoung Thug
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE