Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello - Don't Go Yet

Camila Cabello a lansat "Don't Go Yet", prima piesă de pe viitorul album intitulat "Familia". Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de Camila Cabello împreună cu Ricky Reed, Scott Harris și Mike Sabath, "Don't Go Yet" este o piesă plină de energie, în care se simt influențele latino. Ritmul antrenant al melodiei este scos în evidență de un videoclip la fel de energic. Regizat de Philippa Price și Pilar Zeta, materialul video prezintă imagini în care Camila ia masa și dansează cu o serie de personaje - prieteni și membri ai familiei.

Piesa "Don't Go Yet" este inspirată de tot ce reprezintă familia, fie că este vorba de rude de sânge sau de prieteni - familia pe care ne-o alegem. Cântăreața a declarat că perioadele de izolare din cauza pandemiei au făcut-o să petreacă mai mult timp cu cei dragi. Astfel, a luat naștere piesa în discuție, dar și viitorul album, "Familia". Data de lansare a discului nu a fost încă anunțată.

"Întregul album a fost inspirat de două lucruri: familie și mâncare. Rudele de sânge, dar și rudele pe care ți le alegi. Cu cine vrei să împarți pâinea. Alături de cine vrei să stai la masă, să beți vin și să dansați în sufragerie. Pentru mine, acestea sunt momentele pentru care mă bucur că sunt în viață, acele momente de bucurie colectivă, adevărată vulnerabilitate și conexiune cu alți oameni. Momentele în care mâncarea pe care ați gătit-o împreună vă hrănește sufletul, la fel și râsul, conversația și intimitatea emoțională", a scris Camila pe pagina sa de Instagram.

Camila Cabello a ajuns în atenția publicului odată cu participarea la X Factor din 2012. Artista a ajuns până în finala competiției alături de viitoarele colege din Fifth Harmony, alături de care a lansat EP-ul "Better together" și albumele de studio "Reflection" (2015) și "7/27" (2016). Piesa "Worth it" a fost un success international, iar "Work from home" a cucerit numeroase topuri.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" și cu rapper-ul american Machine Gun Kelly – "Bad Things". În 2017 a apărut piesa "Havana", care a depășit pragul de un miliard de stream-uri pe Spotify, propulsând cariera tinerei artiste cu rădăcini cubaneze.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria muzicală internațională s-a destrămat. După doi ani de relație, Camila Cabello și Shawn Mendes au decis să meargă pe drumuri diferite. Află ce au declarat cei doi artiști.

Publicat

pe

Orice început are și un sfârșit, iar povestea de dragoste dintre Camila Cabello și Shawn Mendes nu a făcut excepție de la această "regulă". Cei doi și-au anunțat fanii că vor pune punct relației amoroase, însă vor continua să rămână prieteni.

"Hei, prieteni, am decis să încheiem relația amoroasă, dar dragostea noastră unul pentru celălalt - ca oameni - este mai puternică ca niciodată. Am început relația fiind buni prieteni și vom continua să fim buni prieteni. Apreciem suportul vostru de la început și de acum înainte", este mesajul transmis de Shawn și Camila.

Artiștii au devenit prieteni și colaboratori în 2015, odată cu lansarea piesei "I Know What You Did Last Summer". Însă, colaborarea lor din 2019 pentru "Señorita" a pus bazele relației de iubire. După lansarea piesei și a videoclipului, Cabello și Mendes au confirmat că formează un cuplu.

De atunci, au participat împreună la diverse evenimente, premiere sau gale și chiar au locuit împreună în timpul pandemiei. Shawn a spus anul trecut că a petrecut cu Camila și familia ei în Miami perioada izolării.

În ceea ce privește carierele loc muzicale, atât Mendes, cât și Cabello au lansat în ultimele luni piese noi însoțite de videoclipuri oficiale. Shawn a prezentat publicului "Summer of Love" sau "Monster" (ft. Justin Bieber), iar recent a fost invitat la BBC Radio Lounge, unde a interpretat un cover al piesei "Happier Than Ever" (Billie Eilish).

Camila se laudă cu piesele "Milion To One" și "Don't Go Yet", dar și cu rolul din Cenușăreasa, o nouă adaptare a cunoscutei povești. Musicalul a avut premiera pe 3 septembrie, pe Amazon Prime.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6