Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello - Don't Go Yet

Camila Cabello a lansat "Don't Go Yet", prima piesă de pe viitorul album intitulat "Familia". Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de Camila Cabello împreună cu Ricky Reed, Scott Harris și Mike Sabath, "Don't Go Yet" este o piesă plină de energie, în care se simt influențele latino. Ritmul antrenant al melodiei este scos în evidență de un videoclip la fel de energic. Regizat de Philippa Price și Pilar Zeta, materialul video prezintă imagini în care Camila ia masa și dansează cu o serie de personaje - prieteni și membri ai familiei.

Piesa "Don't Go Yet" este inspirată de tot ce reprezintă familia, fie că este vorba de rude de sânge sau de prieteni - familia pe care ne-o alegem. Cântăreața a declarat că perioadele de izolare din cauza pandemiei au făcut-o să petreacă mai mult timp cu cei dragi. Astfel, a luat naștere piesa în discuție, dar și viitorul album, "Familia". Data de lansare a discului nu a fost încă anunțată.

"Întregul album a fost inspirat de două lucruri: familie și mâncare. Rudele de sânge, dar și rudele pe care ți le alegi. Cu cine vrei să împarți pâinea. Alături de cine vrei să stai la masă, să beți vin și să dansați în sufragerie. Pentru mine, acestea sunt momentele pentru care mă bucur că sunt în viață, acele momente de bucurie colectivă, adevărată vulnerabilitate și conexiune cu alți oameni. Momentele în care mâncarea pe care ați gătit-o împreună vă hrănește sufletul, la fel și râsul, conversația și intimitatea emoțională", a scris Camila pe pagina sa de Instagram.

Camila Cabello a ajuns în atenția publicului odată cu participarea la X Factor din 2012. Artista a ajuns până în finala competiției alături de viitoarele colege din Fifth Harmony, alături de care a lansat EP-ul "Better together" și albumele de studio "Reflection" (2015) și "7/27" (2016). Piesa "Worth it" a fost un success international, iar "Work from home" a cucerit numeroase topuri.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" și cu rapper-ul american Machine Gun Kelly – "Bad Things". În 2017 a apărut piesa "Havana", care a depășit pragul de un miliard de stream-uri pe Spotify, propulsând cariera tinerei artiste cu rădăcini cubaneze.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Camila Cabello e "Cenușăreasa" într-un nou musical - TRAILER

Camila Cabello își face debutul cinematografic în cea mai recentă ecranizare a poveștii lui Charles Perrault, "Cenușăreasa". Musicalul îi are în distribuție și pe Pierce Brosnan și James Corden.

Publicat

pe

Camila Cabello în filmul ”Cinderella” / ”Cenușăreasa”
Camila Cabello în filmul ”Cinderella” / ”Cenușăreasa” │ FOTO: Captură YouTube

Pe valul melanocoliei ce a readus muzica disco în tendințe urcă, de ceva timp, și musical-urile, care au redevenit populare după succesul unor producții ca "Mamma Mia!" (1 și 2) și "La La Land". "Cinderella", în traducere "Cenușăreasa", este o poveste ce a mai fost relatată în trecut, însă apetența publicului pentru filme romantice cu final fericit este bineștiută, iar pe un fundal pandemic ea își găsește locul negreșit.

Pentru Camila Cabello, experiența de a juca rolul principal în această peliculă a fost extraordinară, artista arătându-și încântarea într-un mesaj publicat pe Facebook.

"Aceasta a fost una dintre cele mai magice experiențe ale vieții mele. De abia aștept să vedeți filmul. Va apărea pe Amazon Prime Video pe 3 septembrie", a anunțat Camila extrem de entuziasmată de această producție în regia lui Kay Cannon.

Din distribuția acestui musical fac parte și Billy Porter, Idina Menzel, James Corden și Pierce Brosnan. În rolul prințului Robert se află actorul britanic Nicholas Galitzine, pe care îl putem vedea și în serialul "Chambers", de pe Netflix.

VIDEO Trailer: "Cenușăreasa" / "Cinderella"

"Cenușăreasa" a fost ecranizată de-a lungul anilor în mai multe versiuni. Una dintre cele mai cunoscute este animația realizată de Disney, apărută în 1950. Bine primite de către public au fost și versiunile din 1997 - cu Brandy și Whitney Houston în distribuție - și 2015, cu Lily James în rol principal. Cea mai recentă ecranizare a primit o nominalizare la Oscar, filmul având încasări de peste 540 de milioane de dolari.

Camila Cabello a ajuns în atenția publicului odată cu participarea la X Factor din 2012. Artista a ajuns până în finala competiției alături de viitoarele colege din Fifth Harmony, alături de care a lansat EP-ul "Better together" și albumele de studio "Reflection" (2015) și "7/27" (2016). Piesa "Worth it" a fost un success international, iar "Work from home" a cucerit numeroase topuri.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" și cu rapper-ul american Machine Gun Kelly – "Bad Things". În 2017 a apărut piesa "Havana", care a depășit pragul de un miliard de stream-uri pe Spotify, propulsând cariera tinerei artiste cu rădăcini cubaneze.

 

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3