Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Calvin Harris - Hard to Love ft. Jessie Reyez

Calvin Harris ne duce într-un veritabil Eurotrip prin Paris şi Amsterdam, prin intermediul clipului noii sale piese, "Hard to Love". Melodia este o colaborare cu Jessie Reyez, de altfel şi protagonista acestui videoclip.
Urmărește-ne pe

Jessie Reyez se plimbă singură pe străzile capitalei Franţei, dansând într-un stil unic. O vedem şi în Amsterdam, chiar pe faimosul logo al oraşului lângă care se pozează toată lumea în vacanţă. Melodia este atipică pentru Calvin Harris, cunoscut mai degrabă pentru piese EDM auzite în cluburi, decât pentru un astfel de single calm, melancolic.

Îmbinând elemente de R&B şi percuţii tropicale cu o voce guturală în stil Lorde, "Hard to Love" se pretează mai degrabă la visare, decât la dans. Acest release este ultima piesă de pe cel mai nou album al lui Harris, "Funk Wav Bounces Vol 1". Acesta sosea în iunie şi includea hitul "Feels", colaborare cu Pharrell Williams, Katy Perry şi Big Sean.

Luna trecută aflam că Harris este cel mai bine plătit DJ din lume, conform publicaţiei Forbes. Jessie Reyez este un nume relativ nou pe firmamentul muzical, tânăra lansând EP-ul său de debut, "Kiddo" în luna aprilie a acestui an. O vedem în acest clip cântând, mergând pe skateboard ca un profesionist şi dansând lasciv.

Gurile rele spun că "Hard to Love" ar fi o melodie dedicată lui Taylor Swift şi un răspuns la "Look What You Me Do". Calvin Harris şi Swift s-au despărţit cu luni în urmă, iar clipul artistei ar fi inclus referinţe la celebrul DJ. Printre ele se numără un colier primit de la Calvin Harris şi un inel de logodnă. Artistul EDM pare să îi răspundă vedetei pop cu un mesaj ceva mai relaxat şi o aluzie la o relaţie cu probleme.

Citește mai multe despre Calvin Harris
Videoclipuri cu Calvin Harris
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE