Urmărește-ne în Social Media

Calvin Harris, Dua Lipa, Young Thug - Potion

Calvin Harris a revenit cu un hit numai bun de plajă şi discoteci, "Potion", colaborare cu Dua Lipa şi Young Thug. Noul track primeşte un videoclip care o are ca protagonistă pe Dua Lipa, iluminată de neoane colorate şi într-un vibe de film al anilor '80.

"Potion" e departe de piesele EDM ale lui Calvin Harris şi e mai degrabă un hit pop care se aude la finalul petrecerii, aproape de apus. Chitara din piesă ne transpune imediat în anii '80, care de altfel au inspirat-o pe Dua Lipa să creeze albumul "Future Nostalgia", lansat cu 2 ani în urmă. Young Thug reprezintă partea masculină a poveştii, privind de la distanţă muza şi protagonista, cu acelaşi aer pe care îl avea Al Pacino când a văzut-o pe Michelle Pfeiffer în "Scarface".

Calvin Harris apare abia la final, pe plajă, lângă Dua Lipa şi cu un soare orbitor pe fundal. "Potion" este un single de pe noul album al lui Calvin Harris, "Funk Wav Bounces Vol. 2", care va sosi în vara lui 2022. Este al şaselea album de studio al celui mai bine plătit DJ din lume şi primul în ultimii 5 ani. Ultimul a fost "Funk Wav Bounces" din 2017. Calvin Harris a mai colaborat cu Dua Lipa pe hitul "One Kiss" din 2018, care a petrecut multiple săptămâni în topul single-urilor din SUA.

Young Thug vine după o problemă cu legea, fiind acuzat la începutul lunii mai de posesie de droguri şi arme. Harris a mai lucrat cu Young Thug în 2017 pe piesa "Heatstroke", pe care îi mai auzeam şi pe Pharrell şi Ariana Grande.

Calvin Harris şi-a descris astfel noul album în cadrul emisiunii lui Zane Lowe:

Am vrut să fac asta din nou şi să profit de tot potenţialul şi să colaborez cu aceşti artişti uimitori pe această muzică, pe care nimeni altcineva nu le-o mai oferă. Sincer e un disc care încă nu cred că există. Am vrut esenţa originală şi am vrut ca straturile şi "murdăria" să fie acolo şi totul să nu fie mixat perfect. Vreau lucrurile să fie prea gălăgioase şi vreau să fie tot în stil "Sly And the Family Stone", mixat pe fugă şi să punem şi un solo când nu te aştepţi.

În 2022 Calvin Harris a mai lansat o piesă numită "Lonely", folosind alias-ul Love Regenerator. A colaborat cu Riva Starr şi Sandara Maitreya pe acel single. Îl aşteptăm pe DJ în premieră în România la un eveniment SAGA Beach organizat pe 30 iulie 2022.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 30 iulie 2022

SAGA Presents Calvin Harris

Loc
SAGA Beach
PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Calvin Harris şi Ellie Goulding prezintă piesa "Miracle"

Calvin Harris şi Ellie Goulding s-au reunit pentru a ne oferi un hit de dance floor, "Miracle". Hitmakerii care cucereau toate topurile acum un deceniu ne oferă un track care sună puternic a dance-pop de ani '90.

Publicat

pe

VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle
VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle │ FOTO: Calvin Harris

"Miracle" e neaşteptat de plin de nostalgie, având ceva din naivitatea şi simplitatea şlagărelor dance şi pop din anii 1990. Auzim în el trance, influenţe din Faithless şi foarte mult ATB. Ellie Goulding are o voce atemporală, pe care o poţi plasa totuşi în acelaşi registru cu Halsey. De-a lungul anilor vocea lui Ellie s-a pliat perfect pe dubstep, drum & bass, trance şi multe alte sub-genuri muzicale.

Pentru că acest single nu e foarte complex ca instrumentaţie, va fi foarte uşor de remixat într-o compilaţie, care include alte genuri. Este pentru a treia dată când colaborează Ellie Goulding şi Calvin Harris, după "I Need Your Love" din 2012 şi "Outside" din 2014. Harris a lansat al şaselea său album de studio în 2022, "Funk Wave Bounces Vol 2.", succesor pentru "Funk Wav Bounces Vol. 1". Producătorul scoţian are un an 2023 care include reprezentaţii la Creamfields North and South, dar şi la Coachella, Primavera Sound şi Longitude din Dublin.

Între timp Ellie Goulding şi-a amânat lansarea celui de-al cincilea său album, "Higher Than Heaven". Citează motive legate de materiale necesare pentru viniluri şi alte release-uri fizice. Iniţial albumul trebuia să se lanseze pe 3 februarie, dar succesorul lui "Brightest Blue" (LP din 2020) a fost acum mutat pe 7 aprilie. Ellie a lansat la început de an 2023 piesa "Like a Saviour", după ce în 2022 ne-a oferit hitul "Easy Lover", colaborare cu Big Sean.

Ellie Goulding este un artist britanic în vârstă de 36 de ani, care are la activ nominalizări la premii Grammy, multiple discuri de aur în UK, premii Brit Awards şi Critics' Choice Award.

Calvin Harris este un DJ scoţian, producător şi compozitor în vârstă de 39 de ani. Are 6 albume de studio la activ, şi a fost 6 ani la rând cel mai bine plătit DJ din lume: între 2013 şi 2018.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2