Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love

Calvin Harris a colaborat cu Disciples pentru noul single "How Deep Is Your Love". Piesa este promovată printr-un videoclip de vară, pus în valoare de Gigi Hadid, deținătoare a titlului ”Modelul anului” în urma decernării premiilor ”First Annual Fashion Los Angeles Awards 2015”.

Calvin Harris ne propune o nouă piesă pentru playlistul de vacanță al acestei veri. Noul single al producătrului scoțian se numește ”How Deep Is Your Love” și este înregistrat în colaborare cu Disciples, un grup de producători din Londra. Versurile piesei sunt interpretate de Ina Wroldsen, o compozitoare de origine norvegiană, ce a scris piese pentru Inna ("In Your Eyes", "We Like to Party"), Britney Spears, Shakira, Pussycat Dolls, Leona Lewis.

Videoclipul ce promovează piesa ”How Deep Is Your Love” o are ca protagonistă pe Gigi Hadid, o tânără în vârstă de 20 de ani care și-a început cariera în modelling în 2011, recent fiind denumită ”Modelul anului”.

Calvin Harris a câștigat anul trecut peste 30 de milioane de lire sterline. Dj-ul a dominat topurile cu hiturile sale, dintre care amintim „We Found Love„, o colaborare cu Rihanna. A susținut în 2012 peste 100 de show-uri live, iar onorariul său pe concert s-a învârtit în jurul sumei de 130.000 de lire sterline. Într-un interviu pentru revista Forbes, Harris a declarat că succesul său se datorează popularității incredibile de care are parte muzica dance în ultimii 3 ani. Modest, DJ-ul a precizat că s-a întâmplat pur și simplu să se afle în locul potrivit, la momentul potrivit.

Citește mai multe despre Calvin Harris
Videoclipuri cu Calvin Harris
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE