Urmărește-ne în Social Media

Calvin Harris - By Your Side ft. Tom Grennan

Calvin Harris și Tom Grennan dau startul petrecerilor pe plajă cu un single upbeat, intitulat ”By Your Side”. Melodia este acompaniată de un videoclip cu aer hippie, colorat și expansiv.

Cu un orizont ceva mai bine conturat și mai optimist pentru sezonul estival 2021, Calvin Harris ne deschide apetitul pentru dans cu o piesă "solară" și optimistă, intitulată "By Your Side". Melodia a pornit de la o idee mai veche a DJ-ului, potrivit declarațiilor făcute în emisiunea lui Zane Lowe.

"Aveam ideea pentru această piesă de ceva timp și de curând am început să mă uit în sertarul cu lucruri pe care le-am schițat de-a lungul anilor. Melodia asta mi-a captat atenția imediat și m-am gândit: <<Ar trebui să termin piesa asta. Sună bine>>."

Colaborarea cu Tom Grennan a venit natural, Harris gândindu-se la el din prima clipă.

"Nu m-am putut gândi la nimeni altcineva căruia să i se potrivească atât de bine piesa asta, să fiu sincer. Mi-a plăcut mult vocea lui. Am început să-l urmăresc pe Instagram și am fost impresionat de optimismul și pozitivitatea din postările lui. Așa că atunci când finalizam piesa asta, el a părut alegerea evidentă."

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Calvin Harris vine în premieră în România, la un eveniment SAGA Beach

SAGA continuă să extindă seria de evenimente şi în afară de We Are one şi SAGA Festival a programat un eveniment SAGA Beach pentru vara lui 2022. Show-ul va fi centrat în jurul DJ-ului Calvin Harris, prezent pentru prima dată în România, iar toate detaliile despre acest super headliner le aflaţi în articol.

Publicat

pe

Poster Calvin Harris Saga Beach Mamaia concert 2022
Poster Calvin Harris Saga Beach Mamaia concert 2022 │ FOTO: SAGA

Calvin Harris, cunoscut ani la rând drept cel mai popular, apreciat şi bine plătit DJ din lume ajunge în România pentru prima dată în 2022. El va susţine un show solo la SAGA Beach, între plaja La Nueva Cucaracha şi plaja Rex, în Mamaia pe 30 iulie 2022. Accesul se face începând cu ora 19:00. DJ-ul scoţian în vârstă de 38 de ani este considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din muzica electronică şi a fost în 2014 primul artist cu 3 piese simultan în top 10 Billboard Dance/Electronic Songs.

În intervalul 2013-2018 a fost cel mai bine plătit DJ din lume, conform listei anuale Forbes. Calvin este DJ, producător, compozitor, cu peste 35 de miliarde de stream-uri audio şi video şi este unul dintre cei mai urmăriţi artişti de pe YouTube. Are la activ colaborări cu nume mari precum Frank Ocean, Pharrell Williams, Rihanna, Travis Scott, The Weeknd, Dua Lipa. Poate cel mai mare hit al său este "We Found Love", pentru care a câştigat un premiu Grammy în 2013.

Artistul a lansat două EP-uri în 2020, "Love Regenerator 1" şi "Love Regenerator 2", revenind la origini, plus un al treilea EP sub acelaşi nume de artist Love Regenerator. În 2021 a lansat o colaborare cu Tom Grennan, "By Your Side", iar pentru 2022 ne pregăteşte un nou album, "Funk Wav Bounces Vol 2".

Bilete Concert Calvin Harris SAGA

Biletele la concertul lui Calvin Harris se vor vinde începând cu data de 4 mai în număr limitat, la preţul special de 20 de euro. Asta doar pentru cei care se înregistrează pe www.sagafestival.com. Din 5 mai pe acelaşi website biletele vor fi disponibile pentru publicul larg. Există şi un Summer Pack, care include bilete pentru SAGA Festival 2022 din Bucureşti alături de Calvin Harris solo show la 129 de euro plus taxe. Acel bilet se poate cumpăra chiar acum.

Citește în continuare