Urmărește-ne în Social Media

Calum Scott - No Matter What

Calum Scott își deschide sufletul și ne prezintă în noul său videoclip, ”No Matter What”, momente dramatice din copilăria și adolescența sa. Artistul speră ca noul său single ”să inspire încredere și compasiune în întreaga lume”.

”O poveste pe care nu credeam că o voi împărtăși, adusă la viață de un videoclip emoționant. "No Matter What” este o piesă extrem de personală pentru mine, dar este vorba despre acceptare în ansamblul său, ceva în care ne putem regăsi cu toții într-o anumită măsură. Sper că acest cântec și videoclip să inspire încredere și compasiune în întreaga lume”, a detaliat Calum Scott.

Judecat pentru faptul că este homosexual, Calum Scott a suferit mult în copilărie și adolescență, încercând pentru multă vreme să ascundă acest lucru. În versurile noului single ”No Matter What”, artistul ne încurajează să nu trăim în umbră și să nu ne lăsăm afectați de prejudecăți.

"Știu că sunt oameni tineri și vârstnici care se luptă cu aceleași incertitudini, trăind în frică și cu inima zdrobită. Eu fac muzica pe care o fac pentru că vreau să inspir oamenii să poarte conversațiile corecte. Dacă un copil mai puțin va putea să crească fără a ascunde ceea ce este sau să creadă că persoana pe care ei o iubesc îi va face să se simtă singuri, atunci toate lucrurile prin care am trecut eu și-au meritat prețul", a detaliat Calum Scott.

Calum Scott este unul dintre tinerii artiști britanici aflați în plină ascensiune. Ajuns cunoscut prin participarea la popularul show Britain's Got Talent, Calum a fructificat popularitatea câștigată în cadrul concursului lansând la scurtă vreme un cover al hitului "Dancing On My Own", semnat de Robyn. Strategia sa a dat roade, coverul ajungând pe poziția a doua în topul UK Singles Chart și fiind declarată în septembrie 2016 ”cea mai descărcată piesă a verii”.

Anul acesta, artistul a lansat albumul său de debut, ”Only Human”, disc ce include și single-ul cu videoclip ”You Are The Reason”. LP-ul a fost pus în vânzare pe 9 martie, prin intermediul Capitol Records.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3