Urmărește-ne în Social Media

Calum Scott feat. Lyodra - Heaven

Calum Scott colaborează cu artista indoneziană Lyodra și lansează un remix al piesei ”Heaven”. Acompaniată de un videoclip regizat de Gilbert March, noua versiune vine în pregătirea viitorului turneu în Asia al artistului britanic.

Calum Scott a înregistrat un duet special cu artista indoneziană Lyodra pentru a-și promova cel mai recent single, "Heaven". Noua piesă este o baladă extrem de romantică, ce promite să intre în playlisturile multor nunți de acum înainte.

Colaborarea lui Calum cu Lyodra anunță și viitorul turneu al artistului în Asia, ce va debuta în luna octombrie.

"Asia a fost mereu alături de mine, aici am una dintre cele mai mari comunități de fani și mereu mi-am dorit să ofer ceva înapoi, așa că sunt încântat că turneul meu va ajunge la voi în a doua parte a anului", a declarat Calum Scott.

Piesa "Heaven" este inclusă pe viitorul album al artistului, "Bridges". Discul conține 14 piese, inclusiv single-urile lansate în ultimele săptămâni, "If You Ever Change Your Mind", "Rise" și  "Boys In The Street". Albumul va fi lansat pe 17 iunie.

Tracklist "Bridges" - Calum Scott:

 1. "Biblical"
 2. "If You Ever Change Your Mind"
 3. "Run with Me"
 4. "The Way You Loved Me"
 5. "Flaws"
 6. "Heaven"
 7. "Rise"
 8. "Last Tears"
 9. "Half a Man"
 10. "Goodbye, Again"
 11. "I'll Be There"
 12. "Cross Your Mind"
 13. "Boys in the Street"
 14. "Bridges"

Albumul de debut al lui Calum Scott, "Only Human", a fost lansat în 2018. Discul a urcat până pe poziția a 4-a în topul albumelor din UK.

Comentarii