Urmărește-ne în Social Media

Calum Scott - Boys In The Street

Calum Scott a lansat piesa "Boys In The Street", un cover intim și profund al unei piese din 2015 a artistului scoțian Greg Holden. Însoțit de un videoclip alb-negru emoționant, "Boys in the Street" va apărea pe al doilea album al lui Calum, "Bridges", care va fi lansat pe 17 iunie.

O relatare devastatoare, a luptei unui tată de a accepta orientarea homosexuală a fiul său, "Boys in the Street" se concentrează pe o performanță vocală plină de pasiune a lui Calum. Într-o abatere de la sunetul piesei originale, condus de chitara acustică, interpretarea lui Calum vine ca o baladă de pian elegantă, luând treptat o intensitate plină de emoție pe măsură ce povestește călătoria tatălui către înțelegere.

Regizat de Jackson Ducasse, videoclipul dur, dar impresionant, pentru "Boys in the Street" dă o nouă viață acestei povestiri, urmându-l pe Calum pe străzile pustii ale orașului în timp ce cântă.

"<<Boys in the Street>> este una dintre puținele melodii care m-au făcut să plâng la prima ascultare. M-am conectat imediat la versiunea originală și am vrut să înregistrez propria mea interpretare. Când am terminat al doilea album, am avut timp să-mi creez propria versiune și am luat imediat legătura cu Greg pentru a-i cere permisiunea. Știam că se va potrivi perfect pe <<Bridges>> și, în anumite privințe, era melodia care îmi lipsea. Sunt onorat să includ această piesă puternică și plină de inspirație pe albumul meu - știu că este o melodie cu care vor rezona mulți oameni din întreaga lume", a declarat Calum Scott.

"Only Human", albumul de debut lansat in 2018, a ajuns pe locul 1 în topul albumelor iTunes în 21 de țări de pe glob. Discul "Bridges" va include single-urile lansate anterior, "Heaven", "If You Ever Change Your Mind", "Rise" și "Biblical".

Imediat după lansarea albumul "Bridges", Calum va porni într-un turneu în America de Nord. Programul de 25 de concerte va începe pe 30 iulie la Teatrul Neptune din Seattle și se va încheia pe 3 septembrie la Théatre Corona din Montréal. Datorită vânzărilor imediate, Calum va cânta suplimentar în Boston și New York.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2