Urmărește-ne în Social Media

Calum Scott - At Your Worst

Calum Scott a lansat "At Your Worst", o melodie sinceră și vulnerabilă, prin care încurajează ascultătorii să-și accepte "imperfecțiunile". Noul single este însoțit de un videoclip disponibil în articol.

"At Your Worst" este primul single solo al lui Scott de la lansarea albumului "Bridges" (2022). Melodia a fost compusă de artist, alături de Digital Farm Animals și Jon "MAGS" Maguire. Dispune de un sunet puternic, marcat de ritmuri de chitară și sintetizatoare hipnotice.

Acest cântec a fost scris inițial dintr-o nesiguranță, îngrijorându-mă că uneori sunt greu de iubit, dar și din conștientizarea că toți ar trebui să fim iubiți în cele mai dificile momente ale noastre, toți merităm asta. Sunt atât de fericit să împărtășesc muzică nouă și sper să o iubiți la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să o creez", a transmis Calum Scott.

La începutul acestui an, Scott a făcut echipă cu DJ-ul și producătorul britanic Jax Jones pentru piesa "Whistle". Colaborarea s-a bucurat de un real succes, adunând peste 17 milioane de vizualizări.

Calum Scott a vizitat recent țara noastră cu ocazia festivalului Summer in the City. Artistul britanic a susținut un concert pe 19 august la Romexpo.

RECOMADARE: Citește recenzia Summer in the city 2023

Scott urmează să susțină un show aniversar la Eventim Apollo din Londra anul viitor. Concertul "The Songbook So Far" va avea loc pe 12 martie și va aduce un omagiu hit-urilor sale, precum și aniversarea a 10 ani de carieră muzicală.

Comentarii