Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Calea Victoriei - Celelalte Gânduri

Calea Victoriei, o trupă debutantă din București, ne prezintă "Celelalte Gânduri", o piesă cu influențe din zona rock alternativ și post punk. Acțiunea videoclipului de tip animație se desfășoară într-un oraș abstract, zburător.
Urmărește-ne pe

Calea Victoriei este o trupă din București care cântă sub pământ românesc, adică underground, dar nu îi veți găsi la metrou, ci printre ruinele centrului vechi. Povestea lor a început în vara lui 2011 și a inclus o serie de căutări și experimente care i-au adus la formula actuală.

Formația a lansat deja 5 piese în mediul online și la radio, acestea urmând a fi incluse pe primul lor material discografic. Albumul va conține 12 piese originale și se va intitula "București". Stilul trupei poate fi inclus în mod generic în categoria "rock alternativ", deși atinge și alte influențe, precum funk, post punk sau bossa nova.

Calea Victoriei îi are în componență pe:

  • Ioana - voce, clape
  • Dephyth - chitară, backing vocals
  • Andrei - bas, chitară, backing vocals
  • Raluca - clape
  • Irina " Pitong" - tobe

"Celelalte Gânduri", noul single al formației, este una dintre primele piese la a cărei compoziție au contribuit toți membrii trupei și, din acest motiv, a avut un efect definitoriu în trasarea unui drum muzical. Acțiunea videoclipului se desfășoară într-un oras abstract, zburător, care servește ca loc de întâlnire pentru doi îndrăgostiți. Regăsirea nu este ușoară, întâmpinând pe parcurs multe obstacole. Este de-ajuns doar un moment de neatenție pentru ca visele celor doi să se năruie. Se vor întâlni vreodată cei doi?

Citește mai multe despre Calea Victoriei
Videoclipuri cu Calea Victoriei
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE