Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Caitlyn - Arrivé

Caitlyn a lansat videoclipul pisei „Arrivé” în care ne vorbește despre dragostea adevărată și antiteze.

Single-ul „Arrivé” a fost compus de Sorin - Adrian Seniuc și Alexandra Tirtirau. Caitlyn este posesoarea unei voci senzuale care însoțește piesele DJ-ului Emil Lassaria. A câștigat de drept un loc aparte în inimile fanilor prin piesele „Tu Amor”, „Fiesta”, „Ana și Manole” dar și „Summer Sun”, iar „Arrive” are cu siguranță potențialul de a ajunge hit, mai ales că versurile și ritmul piesei sunt într-un echilibru perfect cu stilurile house și dance preferate de public.

„Arrivé vorbește despre o iubire în antiteză, despre faptul că peste oricâte încercări am trece, atunci când suntem în brațele celui iubit ne este cel mai bine. Cu alte cuvinte este despre dragostea adevărată, cea care nu durează doar trei ani, iar eu cred în acest fel de dragoste și în faptul că ne putem construi relații solide dacă pe lângă iubire există răbdare și respect. Cu piesa Arrivé nu m-am abătut de la stilul meu, fiind prima piesă din 2017 dintr-o serie de piese la care am lucrat încă de anul trecut și pe care abia aștept să vi le prezint cât mai curând.” declară Caitlyn 

Citește mai multe despre Caitlyn
Videoclipuri cu Caitlyn
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE