BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Caitlyn - Arrivé

Caitlyn a lansat videoclipul pisei „Arrivé” în care ne vorbește despre dragostea adevărată și antiteze.

Single-ul „Arrivé” a fost compus de Sorin - Adrian Seniuc și Alexandra Tirtirau. Caitlyn este posesoarea unei voci senzuale care însoțește piesele DJ-ului Emil Lassaria. A câștigat de drept un loc aparte în inimile fanilor prin piesele „Tu Amor”, „Fiesta”, „Ana și Manole” dar și „Summer Sun”, iar „Arrive” are cu siguranță potențialul de a ajunge hit, mai ales că versurile și ritmul piesei sunt într-un echilibru perfect cu stilurile house și dance preferate de public.

„Arrivé vorbește despre o iubire în antiteză, despre faptul că peste oricâte încercări am trece, atunci când suntem în brațele celui iubit ne este cel mai bine. Cu alte cuvinte este despre dragostea adevărată, cea care nu durează doar trei ani, iar eu cred în acest fel de dragoste și în faptul că ne putem construi relații solide dacă pe lângă iubire există răbdare și respect. Cu piesa Arrivé nu m-am abătut de la stilul meu, fiind prima piesă din 2017 dintr-o serie de piese la care am lucrat încă de anul trecut și pe care abia aștept să vi le prezint cât mai curând.” declară Caitlyn 

Citește mai multe despre Caitlyn
Videoclipuri cu Caitlyn
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE