Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Videoclip oficial: Cabron - Strada

Cabron lansează „Strada”, piesa generației care a crescut în stradă. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Urmărește-ne pe

Cabron, una dintre cele mai cunoscute voci de hiphop din România, lansează “Strada”, piesa generației care a crescut în stradă:

“Strada este locul care ne-a școlit, pe lângă școală pe care am făcut-o. Aici am învățat să vedem care sunt oamenii perverși, care sunt cei reali, locul unde ne-am făcut tovarăși, cu care am rămas aproape și peste ani. Strada e, de fapt, școala noastră”, povestește Cabron.

“Strada” face parte de pe viitorul album al artistului, “GEMENI”, care va include și alte 11 piese.

“Eu sunt zodia Gemeni, așa că am ales acest nume de album tocmai fiindcă mă caracterizează, eu sunt în același timp și personajul pozitiv și personajul negativ”, sintetizează artistul. Albumul GEMENI este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

Cabron activează pe piața muzicală din România de 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hit la toate radiourile din România, printre ele numărându-se: „Arată-le la toți”, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarbă”, „Dă-o tare”, „Vocea ta” , „La masa mea”, precum și albumul “Lupu’ DPM”.

Citește mai multe despre Cabron
Videoclipuri cu Cabron
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE