Urmărește-ne în Social Media

Cabron feat. Nicoleta Nucă - Adevăr sau minciună

Cabron a colaborat cu Nicoleta Nucă pentru noul lui single, ”Adevăr sau minciună”. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Bogdan Daragiu.

Adevărul, indiferent de consecințe, sau o minciună spusă frumos? Nu există un răspuns simplu la această întrebare, atunci când vorbim despre sentimente și despre relații. Ambele pot să construiască, dar la fel de ușor pot să dărâme totul. „Adevăr sau minciună” este alegerea despre care vorbește și Cabron în cel mai noul single al lui, lansat în colaborare cu Nicoleta Nucă. 

„Am scris piesa inspirat de instrumentalul pe care l-au făcut Speak și Max Kissaru. În mare parte, << Adevăr sau minciună>> exploatează un subiect despre care nu s-a scris. E vorba despre acei oameni cărora le este greu să suporte adevărul și se simt mai confortabil să fie mințiți, oameni cărora realitatea le face mai mult rău decât bine.

Pe Nicoleta am descoperit-o la X-Factor și am susținut-o în acel moment. Colaborarea cu ea a venit natural. Are o voce puternică, îmi place foarte mult cum cântă live și cred că se potrivește foarte bine pe piesă”, spune Cabron.

Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production de Maxim Chisaru, Speak, Cabron și Smiley (Andrei Maria), iar versurile au fost scrise de Cabron și Smiley (Andrei Maria). Este o piesă puternică și sensibilă, în același timp, a cărei intensitate crește cu fiecare vers și beat.

Mesajul piesei este amplificat și de videoclipul regizat de Bogdan Daragiu. Materialul video a fost filmat într-o casă veche din București, decor ce completează perfect emoția intensă pe care o transmite povestea clipului. Personajele principale din videoclip sunt Ada Dumitru și Denis Hanganu, doi actori talentați, studenți la UNATC.

PUBLICITATE
Comentarii