Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: byron - După soare

byron a lansat videoclipul noului single "După soare". Piesa este extrasă de pe albumul "Melancolic", ce conține muzică special compusă de către byron pentru serialul HBO „Rămâi cu mine”.

După „Melancolic” și „Masă pentru doi”, „După soare” este a treia piesă extrasă de pe albumul „Melancolic”. Videoclipul melodiei "După soare", ce a avut premiera la concertul acustic de la J’ai Bistrot de pe 17 iulie, este montat și editat de către basistul și artistul vizual Laszlo Demeter și ia forma unui jurnal de călătorie în India – formația participând în luna ianuarie la festivalul Saarang 2014 din Chennai.

Discul „Melancolic” a fost lansat sub egida casei de discuri Universal Music România. Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 și s-au desfășurat la București în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron a colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs.

Componența actuală byron:

  • Dan Byron – voce, chitară, flaut
  • 6fingers – clape, chitară, voce
  • Laszlo Demeter – bass
  • Dan Georgescu – tobe

Citește mai multe despre byron
Videoclipuri cu byron
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE