Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Al Di Meola
Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: byron - City on Fire

byron a lansat în luna cadourilor şi a romantismului de şemineu un nou single, "City on Fire". Melodia este extrasă de pe albumul "Eternal Return", care sosea în 2015.

Videoclipul acestei creaţii romantice pe bază de chitară acustică este regizat de către Barna Nemethi. Clipul prezintă Capitala României printr-o lentilă mai puţin cunoscută. "City on Fire" este chiar Bucureştiul, privit cu încetinitorul, în alb-negru. Nu este un oraş cosmetizat şi nu are cotloane ce pot fi ascunse de ochiul digital. Vedem colţuri întunecate, porumbei în zbor, bătrânei care meditează pe bănci şi tineri care îşi fac meseria la shaormerii.

Copii care merg la şcoală, tineri care se grăbesc spre job şi oameni din toate categoriile sociale curg pe străzile din Centrul Capitalei, acolo unde a fost filmat acest videoclip. Solistul byron este naratorul acestei creaţii, piperate cu un bătrân care dansează nestingherit pe stradă, simbolul libertăţii şi boemiei. În fundal auzim un pian care se armonizează perfect cu o chitară acustică şi spre final cu una electrică.

Manifestări contra unor regimuri din ţări străine, oameni de afaceri şi şcolari, toţi îşi găsesc loc în această cursă urbană. Albumul "Eternal Return" al formaţiei byron a fost lansat în anul 2015, prin Universal Music România. A fost înregistrat la rezoluţie ridicată la studiourile Windmill Lane din Dublin. Masterizarea a fost realizată la studiourile Abbey Road din Londra.

Vocea grupului, Dan Byron a avut un featuring interesant cu Grimus luna trecută, pe piesa "Departe de Lume". Tot luna trecută s-au împlinit 2 ani de la lansarea albumului "Eternal Return", care a avut loc la Fratelli Studios.

Citește mai multe despre byronDan Byron
Videoclipuri cu byronDan Byron
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE