Urmărește-ne în Social Media

BUSH - People At War

BUSH a lansat un videoclip cu mare impact emoțional pentru o piesă cu mesaj, intitulată ”People At War”. Prin această melodie, trupa își arată empatia față de situația dramatică a refugiaților.

“După ce am văzut imagini cu refugiați inocenți forțați să-și părăsească casele și să renunțe la viețile lor, culminând cu fotografia acelui băiat, Aylan Kurdi, zăcând mort la țărm - oroarea stârnită de acea fotografie, privind-o cu ochii unui tată, a unei ființe umane - a fost prea puternică pentru a o putea evita.

Aceste lucruri au stat la baza compunerii piesei și a dorinței de a ne arăta empatia față de situația dificilă a refugiaților.

Suntem alături de refugiați.” - Gavin Rossdale, solitul trupei BUSH.

People At War” este un single compus, așadar, special pentru a susține cauza refugiaților. Nu se știe dacă această melodie va fi inclusă pe un nou album, trupa neanunțând încă nimic.

Ultimul disc al formației BUSH a fost lansat în 2014. ”Man on the Run” a fost cel de-al doilea material discografic înregistrat de trupă în formula actuală: Gavin Rossdale, Robin Goodridge, Chris Traynor și Corey Britz.

Comentarii