Urmărește-ne în Social Media

BUSH - Nowhere To Go But Everywhere

BUSH a lansat un nou single intitulat "Nowhere To Go But Everywhere", extras de pe un viitor album cu cele mai mari hituri ale trupei. Piesa este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Scrisă de solistul Gavin Rossdale, piesa "Nowhere To Go But Everywhere" vorbește despre eforturile, uneori disperate, pe care le depunem pentru a evita îmbătrânirea. Mesajul versurilor este evidențiat de videoclipul muzical. Clipul îl prezintă pe Rossdale călătorind în timp, în urmă cu 30 de ani. Experimentul nu a funcționat așa cum ar fi trebuit, iar repercusiunile par fatale.

"Nowhere To Go But Everywhere" este extrasă de pe albumul "Loaded: The Greatest Hits 1994-2023", cu lansare pe 10 noiembrie. Materialul oferă o imagine de ansamblu asupra moștenirii incredibile a trupei, înglobând 21 de piese care se întind pe aproape 30 de ani.

Pentru a celebra lansarea discului, BUSH va organiza un turneu în America de Nord în luna noiembrie. Trupele Bad Wolves și Eva Under FireLor li se vor alătura ca acte în deschidere.

BUSH este o trupă britanică, fondată în 1992. Are la activ peste 24 de milioane de discuri vândute, un miliard de stream-uri și mai multe piese #1. Din componență fac parte Gavin Rossdale (voce, chitară), Chris Traynor (chitară), Corey Britz (bas) și Nik Hughes (tobe).

TRACKLIST "Loaded: The Greatest Hits 1994-2023"

 1. Everything Zen
 2. Little Things
 3. Comedown
 4. Glycerine
 5. Machinehead
 6. Swallowed
 7. Greedy Fly
 8. Mouth (The Stingray Mix)
 9. The Chemicals Between Us
 10. Letting The Cables Sleep
 11. The People That We Love
 12. Inflatable
 13. The Only Way Out
 14. The Sound of Winter
 15. This Is War
 16. Bullet Holes
 17. Flowers On A Grave
 18. The Kingdom
 19. More Than Machines
 20. Nowhere To Go But Everywhere
 21. Come Together
Comentarii