Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: BUSH - Flowers On A Grave

BUSH a lansat videoclipul piesei "Flowers On A Grave". Track-ul se va regăsi pe viitor album al formației, programat să fie lansat în vara acestui an.

Trupa britanică a făcut public videoclipul oficial al piesei "Flowers On A Grave", după aproximativ două săptămâni de la lansarea variantei audio. Debutul melodiei, însă, a avut loc la sfârșitul lunii februarie, în cadrul unui concert pe care trupa l-a susținut în Las Vegas.

"Flowers On A Grave" este co-produsă de solistul Gavin Rossdale și producătorul Erik Ron și se va găsi pe albumul "The Kingdom". Videoclipul a fost regizat de Jesse Davey și îi prezintă pe membrii formației interpretând track-ul rock/grunge într-o manieră intensă și antrenantă.

Melodia succedă "Bullet Holes", piesă lansată anul trecut și inclusă pe coloana sonoră a filmului ”John Wick: Chapter 3 - Parabellum”. Produsă de Tyler Bates, chitaristul lui Marilyn Manson, "Bullet Holes" se va regăsi și ea pe noul album. Despre acest material, Gavin Rossdale a spus următoarele:

"Suntem foarte mândri de "The Kingdom". Este ca și cum toate drumurile parcurse în ultimii ani ne-au adus în acest punct. Așteptăm cu nerăbdare acest ciclu - fani vechi, fani noi, oameni cu idei similare care își caută regatul". (n.r. <<kingdom>> înseamnă <<regat>> în limba engleză)

Vara aceasta, BUSH va porni într-un turneu în SUA, alături de Breaking Benjamin și trupa canadiană Theory of a Deadman. Turneul va debuta pe 15 iulie în Bristow și se va încheia pe 8 septembrie cu un show în Mountain View.

Citește mai multe despre BUSH
Videoclipuri cu BUSH
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE