Urmărește-ne în Social Media

BUSH - Flowers On A Grave

BUSH a lansat videoclipul piesei "Flowers On A Grave". Track-ul se va regăsi pe viitor album al formației, programat să fie lansat în vara acestui an.

Trupa britanică a făcut public videoclipul oficial al piesei "Flowers On A Grave", după aproximativ două săptămâni de la lansarea variantei audio. Debutul melodiei, însă, a avut loc la sfârșitul lunii februarie, în cadrul unui concert pe care trupa l-a susținut în Las Vegas.

"Flowers On A Grave" este co-produsă de solistul Gavin Rossdale și producătorul Erik Ron și se va găsi pe albumul "The Kingdom". Videoclipul a fost regizat de Jesse Davey și îi prezintă pe membrii formației interpretând track-ul rock/grunge într-o manieră intensă și antrenantă.

Melodia succedă "Bullet Holes", piesă lansată anul trecut și inclusă pe coloana sonoră a filmului ”John Wick: Chapter 3 - Parabellum”. Produsă de Tyler Bates, chitaristul lui Marilyn Manson, "Bullet Holes" se va regăsi și ea pe noul album. Despre acest material, Gavin Rossdale a spus următoarele:

"Suntem foarte mândri de "The Kingdom". Este ca și cum toate drumurile parcurse în ultimii ani ne-au adus în acest punct. Așteptăm cu nerăbdare acest ciclu - fani vechi, fani noi, oameni cu idei similare care își caută regatul". (n.r. <<kingdom>> înseamnă <<regat>> în limba engleză)

Vara aceasta, BUSH va porni într-un turneu în SUA, alături de Breaking Benjamin și trupa canadiană Theory of a Deadman. Turneul va debuta pe 15 iulie în Bristow și se va încheia pe 8 septembrie cu un show în Mountain View.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

BUSH lansează piesa "More Than Machines" şi anunţă albumul "The Art of Survival"

BUSH a lansat pe 27 iulie 2022 piesa "More Than Machines", primul single de pe noul său album "The Art of Survival". Este al nouălea LP al trupei şi va sosi pe 7 octombrie prin casa de discuri BMG. Au trecut doar 2 ani de la ultimul album, "The Kingdom" din 2020.

Publicat

pe

Coperta single Bush More Than Machines
Coperta single Bush More Than Machines │ FOTO: BUSH

"More Than Machines" are sound-ul de piesă de difuzat pe repeat la un radio de rock alternativ. Sună a începutul anilor 2000, a Filter şi include părţi blânde şi catchy, în care Gavin Rossdale exprimă frustrări legate de lumea modernă şi divizarea societăţii. Sunt şi părţi mai heavy, mai degrabă la nivel instrumental, iar chitara electrică îşi face treaba pentru segmentele mai dure. Sunt secvenţe ce amintesc de A Perfect Circle şi mici solo-uri post rock în fundal.

Producţia e una "glitchy", cu un sintetizator discret şi vocea lui Gavin e scoasă în faţă de track. Rossdale pare a nu fi îmbătrânit o secundă din momentul când îşi încerca norocul în actorie cu un rol în filmul "Constantine", alături de Keanu Reeves. Revenind la piesă, sunt şi versuri legate de controlul femeii asupra propriului corp, ceea ce mă face să mă întreb când a fost scrisă melodia, având în vedere scandalul recent cu Roe vs Wade din SUA.

BUSH a promis că va lansa şi un videoclip pentru această piesă. Solistul a explicat într-un interviu că abordează 3 teme vitale pe single: dreptul femeilor asupra propriului corp, distrugerea planetei, evoluţia AI-ului şi a roboţilor care ne vor înlocui şi ne vor lua joburile.

"The Art of Survival" a fost compus şi înregistrat în 2022, alături de Erik Ron, colaborator cu Panic! At the Disco şi Godsmack. Atenţie şi la celălalt producător, Tyler Bates, omul din spatele carierei lui Marilyn Manson în ultimul deceniu, dar şi creatorul coloanelor sonore din filmele "John Wick" şi "Guardians of the Galaxy". Albumul are 12 piese şi se axează pe rezistenţa a spiritului uman în fără adversităţii. Pandemia, războiul, neliniştea socială au fost surse de inspiraţie pentru Gavin and co.

Grupul avea 18 piese pregătite iniţial, iar direcţia păstrată aduce cu cea a LP-ului "The Kingdom" din 2020.

Citește în continuare