Urmărește-ne în Social Media

BUSH - Bullet Holes (soundtrack John Wick: Chapter 3 - Parabellum)

Bush a revenit în forță cu o piesă ce amintește de grunge-ul din perioada de început a trupei. Melodia se numește ”Bullet Holes” și este inclusă pe coloana sonoră a anticipatului ”John Wick: Chapter 3 - Parabellum”.

Cu riff-uri tăioase, ce merg de minune cu timbrul răgușit al lui Gavin Rossdale, "Bullet Holes" este piesa care readuce trupa Bush în grațiile fanilor. Sound-ul este mai heavy decât de obicei, iar asta se datorează în parte și colaborării cu Tyler Bates, chitaristul lui Marilyn Manson. Cunoscut și pentru activitatea sa în lumea filmului, Tyler lucra la soundtrack-ul filmului "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", când a realizat că piesa "Bullet Holes", compusă pentru viitorul album Bush, era pe vibe-ul noii pelicule a lui Keanu Reeves.

""Bullet Holes" este una din cele patru piese pe care eu și Gavin Rossdale le-am scris împreună pentru viitorul album Bush. La momentul respectiv, lucram la soundtrack-ul pentru acest film (John Wick: Chapter 3 - Parabellum) și imediat ce Gavin a cântat refrenul am simțit că piesa asta ar fi perfectă pentru peliculă. Am trimis piesa regizorului Chad Stahelski și i-a plăcut. Suntem foarte entuziasmați că melodia asta face parte acum din universul John Wick", a declarat Tyler Bates.

Piesa "Bullet Holes" este lansată împreună cu un videoclip în care Gavin Rossdale își etalează corpul bine lucrat, aceste imagini venind la pachet și cu secvențe din pelicula "John Wick: Chapter 3 - Parabellum". În cinema, melodia va putea fi ascultată la finalul filmului.

Cel de-al treilea film din seria John Wick a debutat în cinematografe pe 17 mai. Din distribuția filmului fac parte Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane.

Comentarii