Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Bullet For My Valentine - Over It

Bullet For My Valentine a găsit prilejul perfect pentru a ne fascina vizual cu noul său clip: "Over It". Piesa a debutat sub formă de lyric video la începutul lunii şi acum primeşte un videoclip complet, cu formaţia în acţiune şi o protagonistă feminină care se luptă cu demonii proprii. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Vocea solistului Matthew Tuck aminteşte de piesa "Tears Don't Fall", probabil cel mai mare hit BFMW. "Over It" este despre momentul în care îţi depăşeşti slăbiciunile, demonii şi problemele şi te absolvi singur de păcate. Fiecare membru al formaţiei este prezentat în lumina reflectoarelor sau în umbre misterioase, între cadrele cu domnişoara cea copleşită de demoni (şi vopsea neagră).

La final cade masca, iar femeia devine o creatură astrală. Regia clipului "Over It" îi aparţine lui Stuart T Birchall, iar melodia în sine are un sound ceva mai poppy decât atunci când Bullet For My Valentine ataca genul thrash. Noul album al formaţiei, "Gravity" soseşte pe 29 iunie, iar BFMV a anunţat o serie de concerte în Europa pentru a îl promova. În aceste opriri pe Bătrânul Continent li se alătură cei de la Of Mice & Men.

Noul disc duce totalul de LP-uri al grupului galez la 6 în istoria de 20 de ani a muzicienilor. Bullet for My Valentine a vândut peste 1 milion de albume în Statele Unite şi peste 5 milioane la nivel internaţional. Este cea mai de succes trupă când vine vorba de distincţii Kerrang!, având 3 titluri de "Best British Band" în ultimii ani.

În 2016 băieţii anunţau că toboşarul Michael Thomas va lipsi câteva luni de la concerte, fiind înlocuit de Jason Bowld. În acelaşi an, în aprilie formaţia semna cu SpineFarm Records şi începea lucrul la albumul cu numărul 6. Apoi la final de 2017 înlocuirea toboşarului devenea oficială, Bowld fiind la tobe full time pentru galezi. Au trecut 3 ani de la lansarea lui "Venom", 3 ani dificili pentru solistul Matt Tuck.

Experienţele sale personale au fost reflectate în piesele noi, iar rezultatul este descris ca "experimental" şi "de neoprit". Muzicianul s-a luptat cu depresia în urmă cu un an, iar această luptă e reflectată pe piese precum "Under Again". BFMV a încheiat recent un turneu american, împreună cu Avenged Sevenfold şi Breaking Benjamin.

Trupa ne-a vizitat în 2013, urcând pe scena festivalului Rock the City, înainte de Rammstein.

Citește mai multe despre Bullet For My Valentine
Videoclipuri cu Bullet For My Valentine
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE