Urmărește-ne în Social Media

Bullet For My Valentine - No More Tears to Cry

Formaţia galeză Bullet for My Valentine a lansat videoclipul piese "No More Tears to Cry", care inevitabil duce cu gândul la cel mai mare hit al său, "Tears Don't Fall". Track-ul începe ca o baladă, dar devine rapid dur.

Bullet for My Valentine alternează între sensibilitate şi o voce muşcătoare, alături de riff-uri de rock alternativ nervos alternate cu chitara acustică de la început. O antiteză interesantă, care contribuie la un sound eclectic. Videoclipul alternează între cadre intense cu componenţii trupei şi povestea unui tânăr bântuit de fobii, de la "omul negru din colţul camerei", până la păianjeni mecanici care i se urcă pe faţă.

Văzându-l cum se refugiază în paharul cu alcool şi cum aruncă telefonul mobil, ne gândim fie la izolare, depresie, adicţie sau finalul unei relaţii care a lăsat sechele. Scena din "The Ring", cu Samara care iese din fântână este reconstruită aici, doar că Samara iese din ecranul telefonului. Cumva paharul cu alcool o face să dispară, ca şi cum ar fi apă sfinţită.

Ce îi lipseşte piesei "No More Tears To Cry"? Un solo memorabil aş zice. Melodia este extrasă de pe ediţia deluxe a albumului "Bullet for My Valentine", care a debutat în august prin casele de discuri Spinefarm şi Search & Destroy. Acest Extended Release aduce 4 noi track-uri, plus "Stitches", o melodie care până acum era disponibilă doar pe ediţia japoneză a discului. După lansarea unui CD şi cea digitală, a apărut şi un vinil pe 11 noiembrie.

BFMV a descris "No More Tears to Cry" ca o poveste întunecată... dar totuşi colorată despre lupta cu problemele cu sănătatea mentală. La nivel instrumental aduce chitara slide că plus faţă de restul discului. În ultimul an formaţia a lansat single-uri că "Omen", "Rainbow Veins" şi "Knives". Trupa galeză a cântat la Bucureşti la Arenele Romane pe 8 aprilie 2019, cu un public surprinzător de tânăr în faţă, dar toţi îi ştiau versurile.

Grupul galez a pornit la drum în 1998, sub numele de Jeff Killed John, avându-l pe Matthew Tuck la voce şi chitara ritm.

Comentarii